Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Zoekt u een nieuwe schaftwagen?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in straatwerk en dat betekent dat wij ook moeten zorgen dat wanneer het weer niet meezit, onze mensen onderdak kunnen hebben. Wij hebben daarom onlangs een schaftwagen voor ons personeel gekocht. Wij hadden namelijk klachten gekregen over het feit dat zij in de regen altijd maar onder een boom moesten gaan staan om te schuilen. Wij snapten heel goed dat dit voor hen geen doen was en omdat wij ons personeel erg waarderen, hebben wij meteen gekeken of wij ergens een goede schaftwagen konden kopen. Het is tegenwoordig niet eenvoudig om een bedrijf te vinden waar je voor een goede prijs een schaftwagen kunt kopen. Als je namelijk op het internet gaat zoeken, zie je vooral heel veel wagens voorbijkomen waar je je personeel nooit en te nimmer in zou willen stoppen. Vandaar dat ik eens bij bevriende bedrijven ben gaan vragen waar ik het beste zou kunnen gaan kijken. Ik kreeg te horen dat ik het beste een keer naar de site van harmsenmaterieel zou kunnen gaan. Deze site heeft namelijk alles wat je je maar kunt wensen wanneer je op zoek bent naar een goede schaftwagen. Zo gezegd zo gedaan, ik ben even naar de site gegaan om te kijken wat men mij hier te bieden had en al snel had ik een prachtige wagen in het vizier. 

Deze schaftwagen was alles wat ik zocht

Toen ik eenmaal op de site van harmsenmaterieel.nl kwam kijken, had ik al snel in de gaten dat ik hier heel veel moois kon kopen voor een lage prijs. Je kunt hier namelijk ook een schaftwagen kopen die tweedehands is. Dat zorgt ervoor dat je de kosten aanzienlijk kunt drukken en bij dit bedrijf betekent dat niet dat je ook op de kwaliteit van de wagen in moet leveren. Vandaar dat het voor mij meteen duidelijk was dat ik hier een schaftwagen wilde aanschaffen. Ik heb even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen of ik een keer langs kon komen om de schaftwagen te bekijken. Dat was geen enkel probleem voor dit bedrijf en nog geen twee dagen later stond ik al op het terrein om de wagen van binnen te bekijken. Ik was onder de indruk van de staat van de wagen en kon bijna niet geloven dat zij dit ding voor zo’n lage prijs van de hand konden doen. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over de vraag of ik hier mijn geld zou willen uitgeven. De deal was dan ook snel gesloten en nog geen week later zat mijn personeel al in deze keet te schaften. 

Dit bedrijf levert hoogwaardige kwaliteit

Ik ben heel blij dat ik zaken ben gaan doen met dit bedrijf en ik kan haar dan ook aan iedereen aanraden en wel omdat:

  • U hier heel goede kwaliteit kunt kopen 
  • U hier heel goed voorgelicht wordt over de mogelijkheden 
  • U uw wagen heel snel bezorgd kunt krijgen 

Mocht u nog niet naar de site van dit bedrijf hebben gekeken, dan raad ik u aan om even naar harmsenmaterieel.nl te surfen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn