Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Zoekt u een mooie lichtstraat?

Wij hebben vorig jaar een nieuw huis gekocht en deze hebben wij grondig verbouwd. Het was namelijk een heel donker huis en dat was niet waar wij naar op zoek waren. Gelukkig had het huis veel mogelijkheden om aanpassingen door te voeren en dus hebben wij gekeken hoe wij meer licht konden genereren in ons huis. Wij hebben toen op het internet gekeken naar wat de mogelijkheden precies waren en zo kwamen wij al heel snel op het idee om een lichtstraat in ons huis aan te brengen. Een lichtstraat is een koepel of een groot raam dat je bijvoorbeeld op je dak kunt aanbrengen. Wij hadden een heel grote donkere bijkeuken en het leek ons een goed idee om hier een keuken van te maken. Wij wilden echter wel graag meer daglicht hebben en dus hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om een lichtstraat aan te brengen. Dit bleek heel goed mogelijk te zijn omdat de bijkeuken een plat dak heeft dus dit schiep een wereld aan opties. Wij hebben toen gekeken waar je vandaag de dag het beste kunt aankloppen wanneer je een lichtstraat wilt hebben. Wij hebben ook dit weer via het internet opgezocht en zo kwamen wij uiteindelijk bij de mensen van terhuurnebv.nl terecht. Deze mensen zijn de specialist in Nederland wanneer het gaat over een lichtstraat en het was voor ons dan ook heel prettig om met deze mensen contact op te nemen. Wij hebben hen uitgelegd dat wij graag een lichtstraat wilden in onze bijkeuken en toen hebben zij ons uitgelegd wat de mogelijkheden allemaal waren. Omdat het voor ons niet heel eenvoudig was om dit alles te overzien, hebben wij gevraagd of een van de mensen van dit bedrijf een keer bij ons wilde langskomen om te kijken wat wij allemaal konden doen. Dat was geen enkel probleem en dus is er even iemand naar ons dak komen kijken. 

Een zee van licht dankzij deze lichtstraat

Toen wij eenmaal advies hadden gekregen over welke lichtstraat het beste voor ons zou zijn, hebben wij gekeken wanneer wij de kleine verbouwing het beste konden uitvoeren. Wij hebben dit toen allemaal kortgesloten met de mensen van terhuurnebv en toen konden zij al heel snel aan de slag gaan. Wij vonden het heel fijn om te horen dat wij al zo snel onze lichtstraat konden aanbrengen en wij hebben daarom ook meteen alles in het werk gesteld om onze bijkeuken vrij te maken. Binnen een paar dagen was de lichtstraat klaar en het resultaat was echt prachtig: wij hebben een zee van licht in ons huis gekregen!

Wij zijn zeer tevreden 

Wij hebben onze bijkeuken inmiddels tot keuken omgetoverd en dit is prachtig geworden dankzij de lichtstraat die wij hebben laten aanbrengen. Wij zijn dan ook zeer tevreden en wel omdat:

  • Wij nu een zee van licht hebben 
  • Wij een onhandige ruimte heel functioneel hebben weten te maken 
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn 

Mocht u ook een dergelijke lichtkoepel willen bestellen, dan raad ik u aan om dat via dit bedrijf te gaan doen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn