Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Zoekt u een goede vacature voor een advocaat?

Vorig jaar ben ik met mijn manager in gesprek gegaan om te horen wat de kansen zouden zijn om binnen ons bedrijf door te groeien. Ik heb namelijk mijn hele carrière ingezet op groei en ik had het idee dat ik tegen een plafond aan begon te lopen. Ik heb het toen zeer gewaardeerd dat mijn manager mij eerlijk vertelde dat ik misschien beter naar een nieuwe baan op zoek kon gaan dan dat ik bij hen zou blijven werken, hoe graag zij mij ook zouden willen houden. Hij gaf aan dat er geen financiële middelen meer waren om mij meer te betalen, noch waren er kansen om nog hoger te kunnen komen. Ik heb toen bekeken wat ik wilde gaan doen, maar het was mij eigenlijk al heel snel duidelijk dat ik op zoek wilde gaan naar een andere baan. Ik wilde graag mijn oude baan weer oppakken die ik jaren had gedaan en daarom ben ik gaan zoeken naar een vacature voor een advocaat. Ik wilde graag weten of ik ergens een goede vacature voor een advocaat kon vinden en ik heb toen bekeken wat de mogelijkheden waren om een goede vacature voor een advocaat te vinden. Ik heb toen gezien dat je kieskeurig te werk moet gaan als je naar een goede vacature voor een advocaat gaat zoeken want als je dit niet doet, kun je heel eenvoudig een vacature voor een advocaat vinden die niet echt interessant is. Vandaar dat ik ben gaan kijken op heel veel sites om te achterhalen wat ik hier allemaal kon vinden en ik heb gemerkt dat ik het beste een keer naar de site van tplegal.nl kon surfen. De mensen van T&P legal hebben namelijk een hele goede naam opgebouwd binnen hun vakgebied en daarom wilde ik graag een keer op hun site kijken om te zien wat ik hier allemaal aan mogelijkheden zou kunnen vinden. Ik heb toen gemerkt  dat deze mensen een heel mooie vacature voor een advocaat open hadden staan en het voelde daarom alsof ik door een hand van boven naar deze site werd geleid. Ik heb toen meteen een goede brief  geschreven voor de vacature voor een advocaat die ik op deze site vond en ik was blij om te horen dat ik al snel een keer op gesprek mocht komen. 

Deze vacature voor een advocaat zocht ik

Ik ben heel blij dat ik grondig ben gaan zoeken naar een goede vacature voor een advocaat want ik heb uiteindelijk een heel goede baan weten te vinden waar ik echt heel erg blij mee was. Ik heb gemerkt dat wanneer je op de site van tplegal.nl gaat kijken, je hier heel interessante vacatures  kunt vinden. Ik heb heel veel ervaring in mijn werk, dus ik wilde ook graag een goede baan vinden. Die heb ik dankzij de mensen van tplegal.nl gevonden en gekregen. Ik heb nu weer volop uitdaging in mijn werk.

Wilt u ook aan de slag?  

Mocht u ook werk zoeken op het juridische vlak, dan raad ik u aan om:

  • Even naar tplegal.nl  te surfen 
  • Te bekijken welke vacatures u hier kunt vinden 
  • Een reactie te schrijven op een van deze vacatures

Ik hoop dat u hier ook een goede baan kunt vinden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn