Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Zoek je een keycord?

De Reklameshop verkoopt diverse producten. Zo kunt u ook denken aan een keycord. Zo’n ketting wordt al veel gebruikt binnen bedrijven. Denk maar eens aan de pasjes waarmee u het bedrijf binnen komt. Deze moet u dan voor de scanner houden, waarna de deur open gaat. Zonder deze pasjes heeft u een behoorlijk lastige werkdag. Vaak zijn de pasjes ook nodig om te kunnen printen, scannen, faxen en waar nodig zelfs om koffie te halen. Tegenwoordig gaat alles digitaal. De ouderwetse sleutel is dus allang niet meer van deze tijd. Het pasje zou u natuurlijk in uw broekzak kunnen doen, maar dan ligt er ook een gevaar op de loer wanneer u gaat zitten. Daarnaast biedt dit voor de dames geen oplossing als ze bijvoorbeeld jurken of rokken zonder zakken dragen. Hiervoor is ooit wat bedacht: het keycord! Ik werk op de afdeling P&O bij een lokale gemeente. Hier adviseer ik het management omtrent arbeidsomstandigheden en -voorzieningen voor het personeel. Deze functie dwingt mij om na te denken over faciliteiten. Zo kwam ik ook op het idee om iedere werknemer een keycord te geven.

Een keycord van De Reklameshop

De Reklameshop biedt tal van mogelijkheden. De meeste sleutelhangers en -koorden zijn al te bestellen vanaf tien stuks. Wat ook een erg leuk idee is, is het bedrukken van een keycord. Als werkgever kunt u bijvoorbeeld de naam van de organisatie erop laten drukken. Zo krijgt de ketting wat meer uiterlijk, maar er is nog een ander voordeel. Wanneer werknemers rondlopen met een keycord met de naam van uw bedrijf erop, dan zal dit gezien worden. Mensen en potentiële klanten zullen ervaren dat uw medewerkers graag geassocieerd willen worden met uw bedrijf en dit levert natuurlijk een positieve indruk op. Daarnaast vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Een keycord kan niet alleen aan het personeel worden gegeven. Ook is het mogelijk om deze in te slaan als relatiegeschenk. Potentiële klanten kunt u een keycord meegeven met de naam van uw organisatie er op. Dit zorgt er voor dat uw bedrijf net wat langer in het hoofd blijft zitten de potentiële klant die u zo graag aan u wilt binden. Wie weet ontvangt u volgende week toch nog dat verlossende telefoontje. Zelf koos ik ervoor het Management Team te adviseren om een zo’n koord aan te schaffen voor het personeel. Er waren al wat klachten over het bezuinigde kerstpakket. Wellicht dat zo’n kleurrijk koord het toch een beetje beter maakt.

Een keycord bestellen

Bij de gemeente waarvoor ik werk, werken zo’n honderd medewerkers. Het Management Team vond het een erg goed idee, maar maakte mij hier verantwoordelijk voor. Ik bestelde de keycords op de website van DeReklameshop.nl Ik heb gekozen voor het volgende model: “Sagan sleutelkoord met afneembare gesp en telefoonhouder”. Deze voldoet aan iedereens wensen en ik en het Management Team krijgen er hele leuke reacties op. Ook zie ik dat het veel gebruikt wordt. Bijna iedereen binnen onze gemeentelijke organisatie loopt met een keycord om. Wilt u nou ook zo’n leuk keycord bestellen voor uw personeel? Neem snel contact op met De Reklameshop:

  • 074-7600490
  • info@cntrading.nl
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn