Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Zelf een trouwring in Apeldoorn ontwerpen

Van kinds af aan heb ik altijd één grote wens gehad en dat is trouwen. Trouwen voelt voor mij altijd als een sprookje. Het prins op het witte paard, een prachtige jurk aan, schitterende ringen om de vinger schuiven en dan die kus van de man van mijn dromen. En nu is het eindelijk zo ver en wil ik ook echt iets speciaals maken van  mijn huwelijk. Daarom heb ik besloten om een trouwring in Apeldoorn, mijn woonplaats te ontwerpen, zodat ik echt iets heb dat bij mij past.

Een trouwring in Apeldoorn ontwerpen en in Doetinchem laten vervaardigen

Het ontwerpen van een eigen trouwring is eigenlijk ook altijd een grote wens van mij geweest. Ik had dus twee grote wensen en daarom ben ik altijd al wel bezig geweest met schetsen en tekenen, maar toen ik mijn aanstaande tegenkwam en we samen hier zijn gaan wonen, begon het ontwerpen van mijn trouwring in Apeldoorn toch wel echt vorm te gaan nemen. Ik bleef soms echt wel een uur langer wakker omdat ik bezig was met het uitdenken van de vormen en materialen tijdens het schetsen van een trouwring in Apeldoorn. Daarnaast moest ik ook gewoon nog een adres zien te vinden om mijn trouwring in Apeldoorn te kunnen laten maken. Een zoektocht online bracht mij echter bij Juwelier De Tijd. Op juwelierdetijd.nl kwam ik informatie tegen over het ontwerpen van je eigen trouwring en zij kunnen het ontwerp dan samen met ons perfectioneren en de trouwring maken. Daarbij kunnen we rekening houden met:

  • Het materiaal waarvan de ring wordt gemaakt
  • Wel of geen steen
  • De vorm van de ring
  • De setting van een eventuele steen of stenen

Alles is wel bespreekbaar en dat is heel fijn. Ik hoefde daardoor ook niet meer op zoek naar een juwelier die mijn trouwring in Apeldoorn op maat kon maken, dat heb ik nu gewoon door Juwelier De Tijd laten doen. En het fijne is, ik had meteen een telefoonnummer dat ik kon bellen voor meer informatie en advies. Ik heb natuurlijk jarenlang schetsen gemaakt, maar nu het dan eindelijk zover is weet ik nog steeds niet of de schetsen die ik van mijn trouwring in Apeldoorn had gemaakt ook daadwerkelijk mogelijk waren. Juwelier De Tijd heeft me daarin echt fantastisch geholpen. Ik ben zo blij met hun advies en ze zijn zich er heel erg van bewust dat hiermee voor mij een droom wordt verwezenlijkt en hoe belangrijk dit voor mij is.

De perfecte trouwring voor mijn man en mij

Mijn man en ik zijn inmiddels een paar weken getrouwd en we hebben het samen nog wel eens over het proces van het maken van onze trouwringen. Hij heeft mij vaak genoeg zien schetsen en tekenen en hij wist hoe belangrijk dit was. Uiteindelijk steunde hij mij ook dat ik niet mijn ontwerp voor onze trouwring in Apeldoorn heb laten uitvoeren, maar hiervoor naar Doetinchem ben gegaan. In de trouwring heb ik veel symbolen terug laten komen die op ons samen slaan. We hebben met z’n tweeën veel meegemaakt en dat heeft ons in onze relatie ook erg gevormd. Ik heb een Assepoester-achtige bruiloft voor ogen gehad, maar niet alles is altijd even rooskleurig geweest. Dit zijn dingen waar we toch veel waarde aan hechten om ons te herinneren aan de steun die we hebben gehad aan elkaar. Wat dit is, dat is persoonlijk en laat ik in het midden, maar het is heel fijn dat we met mijn schetsen en het talent in het atelier van Juwelier De Tijd een trouwring hebben kunnen ontwerpen waar we voor altijd gelukkig mee zullen zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn