Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Zadelhoesjes

Wil jij op een ludieke manier reclame maken voor jouw onderneming? Overweeg dan eens het bedrukken van zadelhoesjes! Het weggeven van relatiegeschenken is altijd een uitstekend idee om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf. Je bereikt er heel direct mensen mee, in tegenstelling tot advertenties en reclames die mensen vaak niet eens echt opmerken. Bovendien vindt iedereen het leuk om een presentje te krijgen, anders dan folders, waar vaak nauwelijks aandacht aan wordt besteed en die vaak ongelezen weggegooid worden. Een geschenk daarentegen zal altijd zeer welkom zijn en als jij daar dan ook nog eens jouw naam op zet, zoals bij bedrukte zadelhoesjes het geval is, dan komen de ontvangers op die manier in contact met jouw bedrijfsnaam. Of ze nu voor de eerste keer van jouw bedrijf horen of dat ze het al kennen, het levert altijd iets op in de zin dat jouw naamsbekendheid groter wordt. En de hoop is dan natuurlijk dat men jou opzoekt op het moment dat ze iets nodig hebben dat jij kunt leveren. Daarom is het uitdelen van bedrukte zadelhoesjes absoluut een goed idee!

Zadelhoesjes zijn uitstekend relatiegeschenk

Nu is het zo dat er heel veel artikelen zijn die je weg zou kunnen geven als relatiegeschenk, waarom nu juist kiezen voor zadelhoesjes? Een eerste reden is natuurlijk het feit dat ze relatief goedkoop zijn en dat je er dus geen heel groot budget voor hoeft te hebben. Een andere reden is dat je hiermee twee manieren hebt om ze uit te delen: je kunt ze weggeven aan mensen zelf, ze in de hand geven, maar je kunt ze ook gewoon op heel veel zadels plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld naar het station gaan en alle fietsen die daar staan voorzien van zadelhoesjes. Het grote voordeel van deze hoesjes is dat heel veel mensen zo in contact komen met jouw naam, omdat ze langs de geparkeerde fietsen lopen en iedere keer weer het hoesje tegenkomen. Een andere reden waarom dit uitermate geschikte relatiegeschenken zijn, is het feit dat ze in ons land heel goed van pas komen. Bijna iedereen fietst zeer regelmatig en we moeten allemaal wel eens op de fiets door slecht weer. Ook je fiets moet je regelmatig wel eens onoverdekt ergens neerzetten, waarna je op een natgeregend zadel moet gaan zitten. Dat is natuurlijk erg onprettig en dan komt het goed van pas als je er een hoesje over kunt doen. Dat maakt dat iedereen eigenlijk wel belang heeft bij zadelhoesjes!

Bestel ze bij JM Promotions

Wil jij zadelhoesjes laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam, dan kun je dit laten doen bij JM Promotions. Zij bieden verschillende mogelijkheden op dit gebied, zo kun je kiezen uit de varianten:

  • budget
  • waterdicht
  • milieuvriendelijk
  • custom-made

Op het moment dat jij deze artikelen wilt gaan bestellen, moet je over een aantal zaken nadenken. Eerst moet je natuurlijk nadenken over het materiaal, welke van de hierboven genoemde varianten kies jij? Dan moet je nadenken over de kleur van de hoes, de basiskleur. Het is belangrijk dat dit opvalt, maar dat dit tegelijkertijd natuurlijk ook past bij jouw logo, zodat het een mooi geheel vormt. Daarna moet je bedenken wat je op de zadelhoesjes wilt laten drukken. Kies je alleen voor tekst of moet er ook een afbeelding bij? En wat voor tekst en afbeelding zouden dit dan moeten zijn? Met de hulp en de grote mogelijkheden die JM Promotions biedt, zul je zeker een variant kunnen vinden die uitstekend past bij jouw bedrijf en bij de doelstelling die je met deze actie hebt. Wil jij ook eens op een andere manier reclame maken? Kies dan voor het uitdelen van bedrukte zadelhoesjes!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn