Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wilt u zonder veel moeite een deurwaarder inschakelen kunnen?

Nu ik al een tijdje mijn eigen bedrijf had kreeg ik te maken met allerhande zaken waar ik eigenlijk weinig van af wist. Omdat ik het meeste zelf wilde blijven doen, heb ik mij in veel van die dingen verdiept. Ik hou er niet van om dingen uit handen te geven en leer het liefst alles zelf. Zo weet ik ook waar de fout ligt als deze gemaakt wordt en kan ik enkel mijzelf daar op af rekenen. Echter was er met alles zelf willen doen één probleem. Ik had sommige klanten die weigerde hun facturen te betalen. Op deze manier kostte mij het zeer veel tijd om achter deze klanten aan te gaan om te regelen dat zij wel zouden betalen. Dit was niet het enige, ik had namelijk ook niet echt iets om mee te dreigen. Daarom besloot ik dat het tijd werd om een samenwerking aan te gaan en een deurwaarder te gaan inschakelen. Op deze manier had ik ook concreet dingen die ik kon gaan inzetten wanneer ik na een paar aanmaningen nog steeds een klant had die niet wilde betalen. Ik ben op het internet op zoek gegaan naar een goede website voor een deurwaarder inschakelen. Na een tijdje zoeken en op meerdere websites te hebben gekeken voor een deurwaarder inschakelen, kwam ik op de website billincasso.nl. deze website leek al direct de juiste voor wanneer ik een deurwaarder zou willen inschakelen. Op deze website was te lezen dat zij inderdaad gespecialiseerd waren in het deurwaarder inschakelen. Een ander zeer positief punt wat mij direct opviel toen ik de site opende was het feit dat ze werken op een no cure no pay basis. Dit houdt in dat ik niet hoef te betalen als het hen niet gelukt is om geld bij mijn klant te verkrijgen. Zo wist ik dus zeker dat wanneer ik deze deurwaarder zou inschakelen, ik niet onnodig geld zou verliezen. Ik kon daarnaast mijn claim direct online indienen, wat het allemaal zeer gemakkelijk maakte. Deze website was eigenlijk te mooi om geen gebruik van te maken bij mijn proces om een deurwaarder te gaan inschakelen. De website liet ook veel informatie zien met onder andere een heel gedetailleerd stappenplan van hoe dit bedrijf te werk ging wanneer wij besloten ze als deurwaarder te gaan inschakelen.

Een deurwaarder inschakelen was nog nooit zo gemakkelijk

Doordat ik mijn wensen en claim gewoon online kon indienen werd het deurwaarder inschakelen wel heel erg gemakkelijk. Ik hoefde er dus niet voor de deur uit, maar kon dit gewoon van achter mijn laptop doen. Wie wil dit nou niet? Ik besloot dat dit mijn kans was en besloot het een keer uit te proberen met een van mijn klanten die niet betaalde. Ik ging deze deurwaarder inschakelen en kijken of ik op deze manier wél mijn geld zou krijgen.

Samenwerken met dit bedrijf verliep fantastisch

En het werkte perfect! Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanraden wanneer je een deurwaarder wil inschakelen en wel om de volgende redenen:

  • De samenwerking met dit bedrijf als je een deurwaarder wil inschakelen verloopt fantastisch!
  • De deurwaarder inschakelen is heel erg gemakkelijk en kan gewoon online
  • De website biedt zeer veel informatie

Ik kan deze website dan ook aan iedereen aanbevelen wanneer je een deurwaarder wil inschakelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn