Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wilt u zich vandaag nog opgeven voor een time management cursus?

Ik heb onlangs een gesprek met mijn baas moeten voeren omdat hij vond dat ik mijn werk weliswaar goed deed, maar dat mijn planningen om te huilen waren. Het is namelijk heel vaak zo dat ik deadlines niet haal en dat is heel vervelend voor de rest van het team. Ik heb daarom met mijn baas besproken wat ik het beste kon gaan doen want hij vond dat hij mij niet kon ontslaan omdat ik mijn werk wel heel goed deed, maar dat ik dus beter moest leren plannen. Ik kreeg van hem toen te horen dat hij mij budget wilde geven om een goede time management cursus te gaan volgen. Wanneer ik namelijk een goede time management cursus zou kunnen volgen, zou ik daar veel aan kunnen hebben en daarom ben ik gaan kijken waar ik moest zijn om een goede time management cursus te vinden. Ik heb toen online gekeken om te zien waar de meeste mensen waren geslaagd toen zij een time management cursus wilden doen en ik heb toen een aantal opties voorbij zien komen. Ik heb toen ook gezien dat ik het beste naar de site van timemanagement.nl kon gaan omdat deze site heel veel interessante mogelijkheden te bieden heeft voor mensen die graag een goede time management cursus willen volgen. Mocht u ook graag een time management cursus willen volgen, dan is deze site zeker de moeite waard. U zult zien dat u hier heel interessante opties kunt vinden om een goede time management cursus te volgen en het is ook goed om te weten dat u zich gelijk kunt opgeven voor deze time management cursus. Ik heb gemerkt dat dat voor mij heel handig was omdat ik anders het inschrijven voor de  time management cursus dan weer zou uitstellen. Ik heb toen al heel snel te horen gekregen dat mijn inschrijving ontvangen was en goed verwerkt zou worden. Ik kan u daarom aanbevelen om ook een keer naar de site van timemanagement.nl te surfen zodat u hier ook kunt zien of deze time management cursus iets voor u is. 

Deze time management cursus heeft mij veel opgeleverd 

Ik wilde graag een  time management cursus volgen omdat ik natuurlijk mijn baan wilde behouden, maar daarnaast vond ik het zelf ook fijn om meer uit mijn dag te halen. Ik heb daarom met heel veel plezier de time management cursus gevolgd want ik heb gemerkt dat ik echt heel veel interessants geleerd heb. Dat heeft mij nu al veel opgeleverd want ik heb het idee dat ik dankzij deze time management cursus veel meer overzicht heb over mijn werk en daardoor kan ik mijn werk ook veel beter doen. Dat heeft mijn baas ook gezien en deze heeft mij daarom een loonsverhoging gegeven. Dat heb ik uitermate gewaardeerd. 

Ik raad deze cursus sterk aan!

Mocht u ook een time management cursus willen volgen, dan kunt u:

  • Even naar de site timemanagement.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan opties kunt vinden 
  • Een inschrijving regelen zodat u op korte termijn aan de cursus kunt beginnen 

Ik wens u veel succes met deze leergang.                

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn