Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wilt u overstappen op de virtuele werkplek?

Door corona zijn de werkzaamheden binnen ons bedrijf flink stil komen te liggen. Wij werken namelijk in een centrum waar wij lesmaterialen maken voor cursussen bij ons in de buurt, maar omdat hier geen mensen meer op afkwamen omdat je niet meer met elkaar, mag afspreken, konden wij onze bezigheden ook wel stopzetten. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er waren om toch nog wat te kunnen doen en wij hebben toen besloten dat wij ook moesten aansluiten bij het online werken. Wij hebben toen gekeken hoe wij een virtuele werkplek konden maken want dit zou ons heel veel kunnen helpen. Wij werken namelijk altijd in teams en het is belangrijk dat wij daarom een goede virtuele werkplek konden laten maken dat als het ware ons kantoor zou kunnen vervangen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat voor ons een virtuele werkplek kon maken en ik heb toen gezien dat ik het beste even naar de site van desktoptowork.com kon gaan kijken. Deze site kwam namelijk her en der langs toen ik ging zoeken naar mogelijkheden om een virtuele werkplek te maken en ik heb deze site daarom met interesse en genoegen bekeken. Mocht u daarom ook graag met een virtuele werkplek willen werken, dan raad ik u aan om even naar de site van deze mensen te gaan kijken. Deze mensen weten precies wat je nodig hebt wanneer je op een virtuele werkplek wilt werken en wij hebben gemerkt dat deze virtuele werkplek ons heel veel mogelijkheden te bieden had. Wij hebben dus contact opgenomen met deze mensen om te laten weten dat wij graag met een virtuele werkplek wilden gaan werken. Wij hebben toen al onze wensen op tafel kunnen leggen zodat deze mensen daar een goede virtuele werkplek van konden maken. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf omdat wij op deze manier ons bedrijf kunnen voortzetten zonder dat wij echt naar kantoor hoeven te komen. Dat is voor onze medewerkers ook prettig en wij krijgen dan ook veel goede respons op onze virtuele werkplek.

Wilt u overstappen op de virtuele werkplek?

Is een virtuele werkplek ook iets voor u? 

Wij merken dat sinds wij met een virtuele werkplek werken, wij heel veel flexibeler zijn geworden. Iedereen kan zijn of haar werk doen wanneer het hem of haar uitkomt en dat zorgt er ook voor dat wij meer werk kunnen verrichten. Dat is heel prettig en ik ben daarom blij dat wij van deze manier van werken gebruik zijn gaan maken. Mocht u daarom ook graag met een virtuele werkplek willen gaan werken, dan raad ik u aan om even naar desktoptowork.com te surfen. 

Lees meer op de site 

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in een virtuele werkplek, dan kunt u altijd even:

  • Naar desktoptowork.com surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer kijken hoe u kunt profiteren van een virtuele werkplek 

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft. Ik ben zeer tevreden over het feit dat wij nu overal kunnen werken. Dat komt ons bedrijf zeer ten goede.                        

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn