Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wilt u naar de gym in Tilburg?

Afgelopen jaren ben ik opgenomen in het ziekenhuis. Ik had ernstige hartritmestoornissen en toen heb ik van de dokter te horen gekregen dat ik moest gaan afvallen. Dit kwam niet als donderslag bij heldere hemel maar toch schrok ik er wel van dat ik nu naar de gym in Tilburg moest gaan. Ik ben nooit iemand geweest die graag naar de sportschool ging en daarom was het voor mij ook niet fijn om te merken dat ik nu naar de gym in Tilburg moest gaan. Mijn arts heeft me echt te overtuigd van het feit dat het voor mij heel goed zou zijn om meer te gaan bewegen. Ik had zelf ook wel gemerkt dat ik helemaal geen conditie meer had en dat is natuurlijk niet gezond wanneer nog niet eens 50 bent. Ik ben daarom een keer langs de gym in Tilburg gegaan om te kijken wat zij voor mij zouden kunnen doen. Het was even een stap om mij over de drempel te zetten maar ik werd heel vriendelijk onthaald in deze gym in Tilburg. Ik ben daarom ook heel blij dat ik deze stap gezet hebt want ik kreeg te horen dat ik van harte welkom was om daar te komen sporten. Ik ben een gesprek gaan voeren met een van de mensen die in deze gym in Tilburg werkte zodat wij mijn doelen konden bespreken. Dat was heel fijn om te merken want ik merkte al snel dat mijn doel om af te vallen veel te abstract was. Het was namelijk de vraag hoeveel kilo ik wilde afvallen. Hoe concreter ik dit voor ogen zou hebben hoe leuk het zou worden om naar dit doel toe te werken. Ik was daarom blij dat ik naar deze gym in Tilburg weggegaan want ik was elders waarschijnlijk gewoon maar gaan sporten zonder te weten waar ik naartoe wilde gaan. Mocht u daarom ook graag willen gaan sporten in deze regio, dan raad ik u aan om een keer naar de site van Fittoday.nl de te serven om te zien wat hier allemaal aan mogelijkheden krijgen aangeboden. U zult zien dat u hier heel fanatiek kunnen sporten op de meest moderne apparatuur.

Deze gym in Tilburg is mijn favoriet

Ik ben nu een tijdje fanatiek aan het sporten en dat bevalt mij heel erg goed. Ik merk nu al dat de kilo’s er vanaf vliegen. Dat motiveert mij heel erg om weer door te gaan en ik ben daarom meerdere keren per week in deze gym in Tilburg te vinden. Ik vind het zelfs leuk worden om te sporten. Dat had ik nooit verwacht. Mocht u daarom ook graag een keer willen sporten, dan raad ik je deze gym in Tilburg van harte aan.

Kijk ook nog even op de site

Mocht u meer willen weten over deze gym in Tilburg, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van Fittoday.nl surfen
  • De foto’s bekijken van deze accommodatie
  • Gewoon een keer binnenlopen om de locatie te bekijken

Ik hoop dat ik hier nog hele lang kan blijven sporten want dit bevalt mij heel erg goed.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn