Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wilt u meer veiligheid als u alleen werken moet?

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren in haar personeelsbestand moeten snijden omdat wij merkten dat onze concurrentie een steeds grotere positie kreeg en dat ging ten koste van onze omzet. Dat hoefde niet gelijk te betekenen dat wij in de problemen zouden komen, maar wij moesten wel zorgen dat wij onze kosten naar beneden konden krijgen. Wij hebben toen in al onze winkels waar normaliter twee mensen werkten, een persoon naar een andere locatie overgebracht. Daardoor ontstond dus de situatie dat de mensen die nu de winkel runnen moesten, alleen werken moesten. Wij hebben gemerkt dat dit een aantal verplichtingen met zich meebrengt. Wanneer je iemand alleen werken laat, moet je zorgen dat deze persoon zijn of haar werk in alle veiligheid kan doen. Wij hebben daarom geïnvesteerd in de beveiliging van de winkels want wanneer iemand alleen werken moet, is de kans groter dat er ook mensen met kwade bedoelingen naar de winkel komen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij konden zorgen dat wanneer iemand bijvoorbeeld alleen werken moest, deze persoon snel hulp kon inroepen. Wij hebben namelijk altijd wel meerdere mensen in de buurt die kunnen komen helpen wanneer iemand alleen werken moet en wanneer er dan onverhoopt iets gebeurt. Wij hebben toen gekeken welke bedrijven goede oplossingen konden bieden voor onze winkels en wij hebben toen de mensen van multibel.nl gevonden. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die alleen werken en wij hebben de opties die wij op hun site vonden, even goed doorgenomen. Wij hebben gezien dat deze mensen alle middelen kunnen leveren die nodig zijn om te zorgen dat de mensen die alleen werken moeten, snel hulp kunnen inschakelen wanneer dat nodig mocht zijn. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om hulp bij een brand, extra mensen in geval er agressieve klanten zijn of noem het maar op. Wij hebben daarom even contact opgenomen met de mensen van multibel.nl om te horen wat zij voor ons konden doen. Mocht u ook in een situatie zitten waarin uw mensen alleen werken moeten, dan is het goed om ook eens te kijken wat u bij multibel kunt vinden om hun veiligheid te vergroten. 

Onze mensen kunnen nu veilig alleen werken 

Wij hebben uiteindelijk een soort alarm gekocht waarmee de mensen die alleen werken moeten, eenvoudig en snel assistentie kunnen oproepen. Als er iets is, kunnen zij op de knop drukken waardoor zij weliswaar alleen werken, maar waardoor zij heel snel assistentie kunnen inschakelen van andere locaties. Wij hebben daarom al onze winkels met zo’n systeem van multibel uitgerust en wij hebben daar nu al heel goede ervaringen mee opgedaan. 

Wat kan multibel voor u doen? 

Als u wilt weten hoe de mensen van multibel.nl kunnen helpen om te zorgen dat uw mensen goed en zelfstandig kunnen werken, dan kunt u:

  • Even naar de site van multibel.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer advies inwinnen bij een van de medewerkers van deze site 

Wij zijn blij dat wij onze mensen nu veilig alleen werken kunnen laten.                   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn