Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wilt u graag een startershypotheek aanvragen?

Toen ik vorig jaar een vaste baan heb gekregen, heb ik mij voorgenomen dat ik binnen twee jaar een huis zou willen kopen. Ik vind het namelijk zonde van het geld om altijd maar huur te blijven betalen zonder dat het huis ooit van mij wordt. Vandaar dat ik ben gaan kijken of ik ergens een lening kon afsluiten om mijn toekomstige woning te financieren. Dat bleek echter niet heel eenvoudig te zijn. Het is namelijk zo dat je als beginnende koper doorgaans niet heel veel mogelijkheden aangeboden krijgt om geld te lenen. Ik heb daarom besloten dat ik samen met mijn vriend een startershypotheek wilde gaan aanvragen. Hij heeft namelijk ook een goede baan en dat zou waarschijnlijk heel handig zijn voor het aanvragen van een startershypotheek. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden die er waren om een goede startershypotheek aan te vragen, maar wij hadden al snel in de gaten dat het niet eenvoudig was om een goede lening te krijgen. Banken stellen namelijk heel veel eisen en het is niet eenvoudig om aan deze eisen gehoor te geven, hoe goed je baan ook is. Ik ben daarom gaan kijken of het mogelijk was om een goede startershypotheek te vinden. Het werd ons al snel duidelijk dat wij iemand in de arm moesten nemen die ons kon adviseren over hoe wij een goede startershypotheek konden afsluiten. Wij zijn daarom gaan kijken naar waar wij moesten zijn en toen wees een goede vriend van ons op de mensen van hypadvies.nl. Hij had namelijk met zijn vriend ook een startershypotheek aangevraagd en dat was hem heel goed bevallen. Hij heeft uiteindelijk een heel mooi huis weten te kopen en wij hebben daarom zijn advies opgevolgd en wij hebben even met de mensen van hypadvies overlegd over de mogelijkheden die wij hadden om ook ons droomhuis te kopen. 

Wij hebben een goede startershypotheek kunnen krijgen 

Toen wij eenmaal met de mensen van hypadvies.nl in gesprek gingen over onze wensen, hebben zij ons heel goed weten te helpen. Zij hebben ons laten zien hoe je een goede startershypotheek kunt aanvragen en hoe je bijvoorbeeld ook een bouwdepot kunt aanvragen als je die denkt nodig te hebben. Dat heeft ons heel goed geholpen en het is ons uiteindelijk dan ook gelukt om een goede startershypotheek te krijgen. Wij hebben onlangs een bod uitgebracht op een woning en wij hebben te horen gekregen dat ons bod geaccepteerd is. Dat betekent dus dat wij binnenkort kunnen gaan verhuizen. 

Wij hebben veel aan hypadvies gehad

Wij zijn blij dat wij de mensen van hypadvies hebben ingeschakeld want wij hebben heel veel aan hun adviezen gehad. Het is door hun hulp mogelijk geworden dat:

  • Wij een goede lening konden aanvragen 
  • Wij ons droomhuis konden kopen 
  • Wij een goede hypotheek hebben kunnen afsluiten 

Mocht u ook graag uw eerste woning willen kopen, dan kan ik u aanraden om naar dit bedrijf te gaan om advies in te winnen. Men weet hier precies waar de mogelijkheden liggen om een goede deal te sluiten. Wij hebben daar heel veel aan gehad. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn