Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wilt u gebruikte stelconplaten inslaan?

Wij hebben afgelopen jaar ons dak verbouwd en dat had heel wat voeten in de aarde. Wij hebben namelijk alleen maar gras rondom ons huis en dat maakte het niet eenvoudig om met zwaar materieel op ons erf te komen. Wij moesten namelijk met hoogwerkers gaan werken omdat ons dak zo slecht was dat wij er zelf niet meer op konden klimmen. Wij hebben toen gekeken hoe wij de grond rondom ons huis goed konden verstevigen en wij hebben toen besloten dat wij op zoek moesten gaan naar betonplaten. Wij zijn toen gaan kijken wat de mogelijkheden waren en toevallig hebben wij toen op een forum een gebruiker van het internet zien schrijven dat hij gekozen had voor gebruikte stelconplaten toen hij een vergelijkbare klus moest uitvoeren. Dat was voor ons een heel goede tip want wij hadden zelf nog nooit over gebruikte stelconplaten nagedacht. Wij hebben toen gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij gebruikte stelconplaten wilden kopen omdat wij geen idee hadden waar wij een bedrijf konden vinden waar wij gebruikte stelconplaten konden regelen. Wij hebben toen goed gegoogeld en toen zijn wij uiteindelijk op de site van dekeij.nl terechtgekomen. Deze site heeft heel interessante mogelijkheden voor mensen die graag goede zaken willen doen. Op deze site kun je namelijk gebruikte stelconplaten vinden en wij hebben gezien dat je een heel groot oppervlakte moet willen bedekken wil je niet genoeg hebben aan de gebruikte stelconplaten die je hier allemaal kunt kopen. Wij hebben daarom meteen even een berekening gemaakt om te zien hoeveel van deze gebruikte stelconplaten wij nodig hadden. Wij hadden gehoopt dat wij niet heel erg over ons budget heen hoefden te gaan, maar wij hebben gemerkt dat wij door te kiezen voor gebruikte stelconplaten heel goed binnen ons budget konden blijven. Dat was heel prettig om te merken en wij zijn daarom ook blij dat wij deze site gevonden hebben. Wij konden hier namelijk mooi wat geld besparen en dat gaat niet ten koste van de kwaliteit van je gebruikte stelconplaten. 

Gebruikte stelconplaten zijn net zo goed als nieuwe 

Wij hebben geen seconde spijt gehad van het feit dat wij gebruikte stelconplaten zijn gaan gebruiken want deze zijn net zo goed als nieuwe platen, maar dan vele malen goedkoper. Een verbouwing loopt altijd uit de hand en je moet altijd meer betalen dan dat je wilde en dus is het fijn dat wij in ieder geval goed konden beginnen met onze gebruikte stelconplaten. Als u ook gebruikte stelconplaten wilt kopen, dan kunt u ook altijd een keer kijken wat de mensen van De Keij voor u zouden kunnen doen. 

Ons erf was heel goed verhard 

Wij hebben ons dak uiteindelijk heel goed kunnen verbouwen en de mensen van De Keij hebben ons ook heel snel kunnen helpen waardoor onze grond heel snel geschikt was voor het zware materieel. Kortom:

  • Wij hebben hier goede platen kunnen kopen 
  • Wij zijn heel goed geholpen door dit bedrijf 
  • Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op dekeij.nl                                     

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn