Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wilt u een trouwauto huren in Leeuwarden?

U gaat binnenkort trouwen en daarom wilt u nu alvast een trouwauto huren in Leeuwarden. In deze tekst willen we het graag hebben over onze prachtige trouwauto’s die u op ik wil een trouwauto huren kunt vinden. U kunt een trouwauto huren in Leeuwarden via onze website en dat geldt voor alle 5 de verschillende modellen die we op dit moment verhuren. We zijn overigens een bemiddelingswebsite. Nadat u hebt gekozen tussen de BMW, bussen en taxi’s geven de reservering door aan diegene die de eigenaar is van een van deze wagens. Hij neemt vervolgens contact met u op om de reservering te bespreken. Hopelijk is het nog mogelijk om op uw trouwdag de trouwauto te huren in Leeuwarden die u op het oog hebt. Uiteraard kunt u ook in de regio op zoek gaan naar een bedrijf dat trouwauto’s verhuurd. Kijk maar eens op Google en zoek naar de verhuurbedrijven in Friesland en Groningen. Ze hebben ongetwijfeld wel een oldtimer staan of een moderne snelle bolide. Maar is dat wat u echt wilt? Wilt u daadwerkelijk een dergelijk clichématige trouwauto huren in Leeuwarden? Wij dachten al dat u daar ontkennend op zou reageren! Kiest u dan ook voor ons bedrijf want bij ons kunt u pas echt een zeer bijzondere trouwauto huren in Leeuwarden en omstreken. U kunt overigens in heel Nederland op ons rekenen want in principe garanderen we een landelijke dekking.

Waarom een trouwauto huren in Leeuwarden?

Een trouwauto huren in Leeuwarden doet u natuurlijk als u op meerdere plekken moet zijn op uw trouwdag. Zo trouwt u eerst in het gemeentehuis, misschien vervolgens in een gebedshuis zoals een kerk of synagoge, dan gaat u een receptie houden en lekker dineren en misschien tot slot elders een groot feest geven. Viert u alles echter onder 1 dak? Dan is het niet echt nodig om een trouwauto te huren in Leeuwarden. Maar er zijn niet veel bruidsparen die daar voor kiezen. Op dit moment bieden we de volgende wagens aan:

  • Een zeer snelle en hypermoderne BMW,
  • Een originele Engelse taxi,
  • En drie verschillende bussen. Een klassieke Franse bus, de bekende gele Amerikaanse schoolbus en de prachtige rode Engelse dubbeldekker.

Mocht u uw gasten mee willen nemen, bijvoorbeeld van het gemeentehuis naar de plek waar u uw feest gaat vieren, dan raden we het zeker aan om een trouwauto te huren in Leeuwarden via onze site. Want in deze bussen is ongetwijfeld plek voor iedereen. Is het niet een geweldig idee om samen met uw familie en vrienden door de hoofdstad van Friesland te reizen in een klassieke bus? Dit gaat ongetwijfeld onvergetelijke momenten opleveren.

Kies vandaag nog uw gewenste wagen uit en reserveer direct

Hopelijk kiest u ervoor om een trouwauto te huren in Leeuwarden via onze site. Weliswaar hebben we nog maar 5 verschillende modellen, dat gaat in de toekomst absoluut veranderen. We zijn een jonge onderneming met veel plannen in de toekomst. Mocht het u leuk lijken om bruidsparen rond te rijden en bent u in het bezit van een zeer bijzondere auto die prima als trouwauto dienst kan doen, dan kunt u zich gratis aanmelden via het digitale contactformulier. Wellicht staat u binnenkort ook vermeld op onze website. Via Facebook en onze blog kunt u op de hoogte blijven van veranderingen en dan met name uitbreidingen van ons wagenpark. Vergeet dus niet om de site te bookmarken en ons even te liken. Mocht u al geïnteresseerd zijn of nog vragen hebben dan kunt u ons via het contactformulier aanspreken. We beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk en kunnen een offerte naar u opsturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn