Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wilt u een goede horeca friteuse kopen?

Wij hebben een mooi oud dorpscafe kunnen overnemen en toen wij dit deden, had deze kroeg nauwelijks klanten. Dat was ook niet heel gek want de oude uitbaters hadden namelijk het beleid dat zij aan de hand van zo weinig mogelijk investeringen, zoveel mogelijk wilden verdienen. Dat betekende dus dat je een heel gewoon biertje van een absoluut B-merk voor een torenhoge prijs kon kopen. Dit alles altijd onder het motto van de hoge vaste lasten en dus moesten de klanten maar wat meer betalen. Dat beleid sloeg natuurlijk nergens op en toen wij de kroeg overnamen, moesten wij dus goed ons best doen om te zorgen dat de klanten weer terug zouden komen. Er waren gelukkig genoeg mensen die de kroeg mistten en daarom was het niet heel moeilijk om mensen te winnen. Wij hebben gekeken wat wij de mensen konden aanbieden en wij hebben gemerkt dat wij veel klanten konden winnen wanneer wij onze klanten niet alleen een lekker drankje konden aanbieden, maar wanneer wij hen ook een lekkere snack konden serveren. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede horeca friteuse konden vinden. Wij wilden namelijk niet met een kleine friteuse aan de slag omdat wij dan nooit snel genoeg zouden kunnen frituren. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goede horeca friteuse te vinden en wij hebben dat gedaan via het internet. Wij moesten namelijk ook een beetje op de kosten letten en dus hebben wij goed gekeken naar de mogelijkheden die er waren om een goede horeca friteuse te vinden. Wij hebben gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van gooshoreca.nl konden gaan. Deze site heeft namelijk heel goede recensies ontvangen van mensen die hier iets gekocht hebben en dus wilden wij graag weten of wij hier ook een mooie horeca friteuse zouden kunnen kopen. Wij hebben toen gemerkt dat wij hier voor een heel goede prijs zaken konden doen en dat wij hier een perfecte horeca friteuse zouden kunnen kopen. Dat was goed om te merken en wij hebben daarom ook niet lang gewacht voordat wij hier een bestelling gingen plaatsen. Wij konden namelijk nergens een betere horeca friteuse vinden voor minder geld dus wij zouden wel van lotje zijn wanneer wij hier niet een bestelling zouden plaatsen. 

Deze horeca friteuse is een heel groot succes

Wij kunnen inmiddels zeggen dat de aanschaf van onze horeca friteuse een van de beste beslissingen waren die wij het afgelopen jaar hebben genomen. Wij merken dat sinds wij de horeca friteuse hebben, veel meer mensen naar onze kroeg komen om hier een lekker drankje te drinken. Wij zijn daarom zeer te spreken over het feit dat wij onze horeca friteuse hebben gekocht want wij zien onze omzet voortdurend stijgen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van gooshoreca.nl omdat u zelf ook iets specifieks voor de horeca zoekt, dan raad ik u aan om:

  • Even een blik op de site van deze firma te werpen 
  • Te bekijken wat u hier allemaal in het aanbod kunt vinden 
  • Een bestelling te plaatsen als u voor kwaliteit wilt gaan 

Wij hopen hier vaker iets te kunnen bestellen voor ons cafe. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn