Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wil je je vestigingsadres kvk wijzigen?

Er zijn maar al teveel ondernemers die het helemaal geen fijn idee vinden dat hun prive adres zichtbaar is voor al hun klanten. Als je vanuit huis werkt en je onderneming is dus op je eigen adres gevestigd, dan is dat adres openbaar voor iedereen die de website van de Kamer van Koophandel bezoekt. Je vestigingsadres bij de kvk wijzigen is gelukkig mogelijk, en wel door een zogeheten virtual office te huren bij Easy Start Office. Zij hebben twee verschillende vestigingen, namelijk in Amsterdam en Rotterdam. Beide vestigingen hebben een heel professioneel ogend adres, wat jij als vestigingsadres kvk kan gebruiken als je bij hen een abonnement hebt afgesloten. Ideaal voor ondernemers die niet (langer) hun eigen adres als inschrijfadres willen gebruiken omdat dit openbaar is, maar ook voor als je eigen adres simpelweg niet zo professioneel oogt. Al je bijvoorbeeld in een klein dorp woont dan oogt dat natuurlijk niet zo aantrekkelijk op je visitekaartje als wanneer je er een adres in Amsterdam of Rotterdam op kunt zetten. Daarom kiezen veel ondernemers er voor om bij Easy Start Office een virtual office te huren. Dat kan voor een vast bedrag per maand, waarbij een handige post-doorstuurservice is inbegrepen. Handig voor als je zelf niet van plan bent veel op dit adres aanwezig te zijn. Je hebt namelijk ook de optie tot flexwerken, want in deze kantoren hebben ze allemaal flexibele werkplekken. Deze kun je gebruiken als je je abonnement voor dat vestigingsadres kvk omzet naar een flexwerk-abonnement. Dit is uiteraard iets duurder, maar je kunt dan wel onbeperkt gebruik maken van de flexplekken op de door jou gekozen locatie.

Professioneel vestigingsadres kvk + flexwerken

Bij Easy Start Office snappen dat je graag een professioneel ogend vestigingsadres kvk wilt, maar ook dat je af en toe klanten wilt ontvangen op een professionele locatie. Dat kan in hun kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Daar beschikken ze zowel over mooie bureaus voor als je in je eentje wilt werken als een mooie conferentieruimte en gezellige zitjes voor gesprekken met klanten. De voordelen van zo’n flexwerk abonnement zijn als volgt:

  • Je kunt onbeperkt koffie en thee drinken
  • Het kantoor heeft een super professionele uitstraling
  • Er is super snel wifi aanwezig
  • Je kunt gebruik maken van de print- en scanservice
  • Het is veel goedkoper dan het huren van een vast kantoor

Niet voor niets zijn deze abonnementen voor flexwerken in Amsterdam en Rotterdam zo populair, want ze zijn heel erg betaalbaar, en je krijgt er naast dat vestigingsadres bij de kvk veel voor terug.

Onbeperkt flexwerken in Amsterdam of Rotterdam

De prijs die je bij Easy Start office betaalt voor dat vestigingsadres kvk + flexwerken is een vaste prijs per maand. Eerder hadden ze een abonnement voor parttime flexwerken, maar nu enkel nog voor onbeperkt. De prijs is daardoor lager dan eerst, en nog steeds inclusief alle opties zoals de printer, scanner en de gratis koffie en thee. Op beide locaties geniet je van veel opties tot flexwerken, of je nu in je eentje bent of met een groep collega’s. En moet je een vergadering plannen met diverse mensen? Dan kun je ook de conference call ruimte gebruik maken. Kortom, naast dat vestigingsadres voor de kvk biedt dit abonnement je nog veel meer mogelijkheden. Doe er je voordeel mee en kom zo professioneler over naar klanten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn