Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wij waren diep onder de indruk van deze show met een aerial hoop

Nog niet heel lang geleden waren wij op een festival en daar hebben wij een act met een aerial hoop gezien. Dat vonden wij uitermate interessant en wij willen hier dan ook graag wat meer vertellen over deze act. Het is namelijk zo dat het voor ons de eerste keer was dat wij uberhaupt in aanraking kwamen met iemand die een act met een aerial hoop uitvoerde. Wij hadden eerst geen idee wat er stond te gebeuren toen wij op het evenement een hoepel zagen worden aangedragen. Wij vonden het daarom ook heel interessant om te zien wat er allemaal ging gebeuren. Toen wij eenmaal zagen dat de lichten werden gedoofd, was dat het teken dat de act met de aerial hoop zou gaan beginnen. Wij zaten vol spanning te wachten en wij zagen dat een vrouw het podium op kwam lopen. Zij was heel elegant en het was voor ons dan ook zeer interessant om te zien wat zij allemaal zou gaan doen. Wij waren dan ook meteen diep onder de indruk toen zij eenmaal in haar aerial hoop klom om daar prachtige dansen mee te gaan doen. Wij hadden nog nooit zoiets gezien en wij waren diep onder de indruk van het feit dat een mens zoiets uberhaupt kon doen. Wij hebben dan ook met heel veel plezier naar de show gekeken en het was voor ons meteen duidelijk dat wij deze kunstenares ook een keer wilden inhuren om een aerial hoop op het festival te geven dat wij ieder jaar organiseren. Wij zijn daarom na de show even naar haar toegegaan om te horen of zij misschien ook haar contactgegevens aan ons wilde geven. Gelukkig wilde zij dit en wij zijn daarom ook trots op het feit dat wij u kunnen vertellen dat wij inmiddels een festival hebben kunnen geven waar deze aerial hoop kunstenares voor ons heeft opgetreden.

Deze aerial hoop kunstenares doet alle monden openvallen van verbazing

Toen wij eenmaal gezien hadden waar deze vrouw toe in staat was met haar aerial hoop, was het voor ons meteen duidelijk dat wij haar wilden hebben op ons festival. Wij hebben namelijk ieder jaar een groot terrein tot ons beschikking waar wij een festival op mogen organiseren. Wij willen dit graag ieder jaar vernieuwend houden en wij zijn er dan ook blij om dat wij dit jaar deze kunstenares met haar aerial hoop mochten verwelkomen. De mensen die haar hebben zien performen met haar aerial hoop, waren net als wij, diep onder de indruk van haar mogelijkheden. Wij hebben dan ook geen seconde spijt gehad van het feit dat wij haar met haar aerial hoop hebben gevraagd voor ons festival. Wij hebben gemerkt dat het publiek met open mond zat te kijken naar de kunsten van deze absolute vakvrouw. Mocht u daarom ook een keer met haar in contact willen komen, dan raad ik u aan om even naar haar site te komen kijken. Het adres van haar site is Kellydevos.nl.

Kelly de Vos geeft prachtige shows weg!

Zoals u misschien al een beetje tussen de regels door heeft kunnen lezen, zijn wij zeer enthousiast over Kelly de Vos. Wanneer u deze vrouw vraagt om voor u op t treden, krijgt u een optreden van wereldklasse. En dat alles voor een heel aantrekkelijke prijs. Kortom:

  • wij waren zeer onder de indruk van Kelly
  • wij hebben alleen maar complimenten gekregen van de mensen die haar hebben zien performen
  • wij raden u aan om haar ook in te huren voor uw evenement

Kijk snel op KellydeVos.net voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn