Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wij schakelden dit bedrijf in voor onze noodverlichting controle

“Wij hebben een aantal jaar geleden nieuwe noodverlichting in ons bedrijf laten installeren omdat wij veel met gevaarlijke stoffen werken en het voor ons dus heel erg belangrijk is om de veiligheid goed na te leven. Wij lieten sindsdien ieder jaar iemand komen voor de noodverlichting controle, maar helaas is het bedrijf dat wij altijd inhuurden vorig jaar failliet gegaan waardoor wij nu dus op zoek moesten naar iemand anders die wij konden vragen voor de noodverlichting controle. Wij wilden er graag zeker van zijn dat wij iemand zouden inhuren die wist waar hij of zij mee bezig was en vandaar dat wij er ook alles aan gedaan hebben om een professioneel bedrijf in te huren. Uiteindelijk zijn wij zo terecht gekomen bij de mensen van Lantrok-Beveiliging.nl. Deze mensen maakten namelijk meteen een heel goede indruk toen wij op hun site kwamen kijken. Het is namelijk zo dat ze op hun site al heel veel interessante informatie geven over de diensten die zij aanbieden. Hierdoor konden wij ons snel een beeld vormen van waar wij hen allemaal voor konden inschakelen. Wij hebben dan ook snel even de contactgegevens van deze site gevist en toen hebben wij even contact opgenomen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Wij werden heel erg goed geholpen en wij zijn dan ook zeer te spreken over de service van dit bedrijf. Dat was echter nog niet alles; wij zijn ook heel goed geholpen met de noodverlichting controle. Vandaar dat wij even in de pen wilden klimmen om onze ervaringen met dit bedrijf aan het internet toe te vertrouwen. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een bedrijf dat u kan helpen met de noodverlichting controle, dan raden wij u aan om even naar de site van Lantrok-Beveiliging.nl te komen kijken. Hier kunt u snel zien wat men u hier allemaal te bieden heeft.

Lantrok-Beveiliging.nl voerde onze noodverlichting controle uit

Toen wij even contact opnamen met de mensen van Lantrok-Beveiliging.nl, hadden wij al heel snel in de gaten dat wij een schot in de roos hadden gedaan. Deze mensen weten namelijk van wanten en laten hun klanten ook nooit lang wachten totdat zij hun hulp komen aanbieden. Wij hebben de dinsdags gebeld en de donderdag kwam er al een medewerker van Lantrok-Beveiliging.nl langs bij ons om de noodverlichting controle te doen. Dat vonden wij allemaal heel prettig omdat wij er graag zeker van wilden zijn dat wij geen risico’s liepen in ons bedrijfspand. Mocht u momenteel ook graag iemand willen inhuren voor de noodverlichting controle, dan raden wij u ten zeerste aan om even naar Lantrok-Beveiliging.nl te komen kijken. Hier kunt u zien wat dit bedrijf allemaal voor u zou kunnen doen. Wij hebben dit bedrijf als een heel prettige partner ervaren om mee samen te werken en ik raad u dan ook van harte aan om ook een keer te kijken wat dit bedrijf allemaal voor u zou kunnen doen. U zult zien dat er heel veel mogelijkheden zijn, ook op andere gebieden.

Dit bedrijf verkoopt alles wat nodig is voor optimale beveiliging

Toen de medewerker van Lantrok-Beveiliging.nl zag dat ons inbraakpaneel erg verouderd was, wees hij ons op de mogelijkheid om via de site van hun bedrijf een nieuw paneel aan te schaffen. Tevens konden wij in hun webwinkel terecht voor:

  • bewegingsmelders
  • flitsers en sirenes
  • inbraakpanelen
  • nieuwe noodverlichting

Wilt u weten wat de mensen van Lantrok-Beveiliging.nl allemaal voor u kunnen doen? Kijk dan snel even op de site van dit bedrijf voor meer informatie of voor het plaatsen van een bestelling.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn