Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Welke keukenspuiterij levert de kwaliteit die u zoekt?

Onze keuken was toe aan een opknapbeurt. Wij hebben deze keuken in de jaren tachtig laten maken en qua materiaal was het ding nog helemaal goed, maar de kleur van de keuken kon echt niet meer. Wij hebben destijds namelijk gekozen voor een donkerbruine keuken en dat stond ons de afgelopen jaren steeds meer tegen. Wij willen nu juist graag licht in onze woning en wij houden er helemaal niet meer van om van die donkere meubels in huis te hebben. Een nieuwe keuken bestellen was heel erg duur en ook niet echt nodig want het was alleen de kleur van de keuken die ons niet meer beviel. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een keukenspuiterij te vinden. Wanneer wij namelijk een keukenspuiterij konden vinden die de keuken voor ons kon overspuiten, dan zou dat heel prettig zijn. Wij wilden echter niet met de eerste de beste in zee gaan omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij een mooi resultaat te zien zouden krijgen. Wij hebben daarom goed op het internet gezocht naar mensen die ons goed konden helpen. Op die manier kwamen wij terecht bij de mensen van eurobord.nl. Deze site leek ons heel interessant omdat men op de pagina van dit bedrijf heel veel mogelijkheden uiteenzet om een keuken over te spuiten. Je kunt dan ook meteen zien hoe professioneel deze keukenspuiterij eigenlijk is. Ik heb daarom besloten dat ik graag met deze mensen wilde overleggen over wat zij voor ons konden doen. Wij kregen toen te horen dat zij ons goed konden helpen. Het fijne was dat wij niet zelf aan de slag hoefden te gaan met onze keuken. De mensen van dit bedrijf konden de keuken voor ons demonteren en vervolgens spuiten. Toen wij dat hoorden, was het voor ons meteen duidelijk dat wij met deze keukenspuiterij in zee wilden gaan. Dit was de service waar wij naar op zoek waren, dus wij konden niet wachten om met hen aan de slag te gaan. Mocht u daarom ook een goede keukenspuiterij zoeken, dan kan ik u aanraden om ook even naar eurobord.nl te gaan kijken. 

Deze keukenspuiterij leverde prachtig werk af

Wij hebben onze keuken inmiddels door deze keukenspuiterij onder handen laten nemen en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Wij hebben gemerkt dat men ons heel goed heeft kunnen helpen en dat het resultaat heel erg mooi geworden is. De keuken ziet er dankzij het werk van deze keukenspuiterij weer uit als nieuw.

Een prachtige keuken voor een nog mooiere prijs

Wanneer mensen onze keuken nu zien, denken zij dat wij een vermogen geïnvesteerd hebben in een nieuwe keuken. Dat is niet het geval, wij hebben dus alleen maar de mensen van eurobord.nl hun vakwerk laten uitvoeren. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keuken 
  • Onze keuken kan weer tientallen jaren mee
  • Wij hebben heel veel geld kunnen besparen door met dit bedrijf te werken 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van eurobord.nl. Daar kunt u zien wat men hier allemaal te bieden heeft. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn