Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Welke boekhouder in Utrecht?

In het oerwoud van administratiekantoren is het lastig om de juiste boekhouder te vinden voor jouw administratieve zaken. In de regio van Utrecht worden door veel organisaties diverse diensten aangeboden en om jou te helpen met het vinden van een goede boekhouder in Utrecht hebben we een aantal vergelijkingen gedaan en één boekhouder in Utrecht voor jou geselecteerd die alle diensten in huis heeft en deze aanbiedt tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Jouw boekhouder in Utrecht is: Administratiekantoor Boekjewinst.

Boekjewinst.nl is jouw boekhouder in Utrecht

Een korte blik op de website boekjewinst.nl maakt al snel duidelijk dat Administratiekantoor Boekjewinst.nl een complete dienstverlening heeft voor bedrijven van divers formaat. Zo doet dit administratiekantoor de boekhouding voor:

 • Zzp-ers
 • Eenmanszaken
 • BV’s
 • VOF’s

Ben je dus alleen en heb je geen tijd voor jouw boekhouding of heb je met een complexe boekhouding te maken zoals voor een grote BV, Administratiekantoor Boekjewinst.nl is jouw geschikte boekhouder in Utrecht. Hier kun je onder andere terecht voor:

 • Aangifte van belastingen
 • Expat belastingservices
 • Het oprichten van een BV, holding of stichting
 • Informatie om jouw eigen administratiekantoor op te richten

Heb jij een boekhouder nodig voor de aangifte van jouw inkomstenbelasting, omzetbelasting of vennootschapsbelasting, dan is deze boekhouder in Utrecht jouw partner in het doen van de aangifte, maar ook het opmaken van de jaarcijfers, advies op velerlei fronten waar je wist kunt behalen en eventuele aftrekposten over het hoofd hebt gezien. Ook expats kunnen hiervoor bij deze boekhouder in Utrecht terecht. Betrouwbare, dienstverlening die verder gaat dan alleen dit. Heb je bijvoorbeeld te maken met personeel, denk er dan ook eens aan om je salaris- en loonadministratie uit te besteden aan een boekhouder in Utrecht. Administratiekantoor Boekjewinst.nl kan ook dit werk voor jou uit handen nemen. Zo ben jij er altijd van verzekerd dat jouw personeel tijdig en netjes betaald krijgt en kun jij je focussen op de corebusiness van jouw bedrijf.

Meer dan alleen voor de boekhouding

Specifiek kijken we bij de dienstverlening van deze boekhouder in Utrecht ook naar de dienstverlening voor het opzetten van een organisatie. Daarvoor nemen we eerst een stichting als voorbeeld. Stel je wilt een stichting oprichten, dan brengt dit fiscaal gezien voordelen met zich mee waaraan je misschien niet direct zelf hebt gedacht. Met hulp van Administratiekantoor Boekjewinst.nl kun je direct aan de slag. De oprichting kan tegen een zeer voordelig tarief worden uitgevoerd, er is direct een conceptakte beschikbaar en je krijgt gratis advies, zowel over de rechtsvorm die je kiest als het fiscaal plaatje dat erbij komt kijken. We hebben hiervoor nu een stichting als voorbeeld genomen, maar voor de oprichting van een BV of holding geldt precies hetzelfde. En nog steeds kan dit erg voordelig. Dit komt omdat Boekjewinst.nl zich enkel focust op wat nodig is. Wanneer er geen ingewikkelde constructies betrokken zijn bij de oprichting of het aantal betrokken partijen minimaal is, dan kunnen de kosten ook binnen de perken gehouden worden. Het is dus interessant om ook hiervoor bij deze boekhouder in Utrecht terecht te kunnen. Boekjewinst.nl heeft reeds vele jaren ervaring met hun dienstverlening en daarmee hebben ze pakketten weten samen te stellen die gericht zijn op de diverse ondernemers rechtsvormen. Namelijk:

 • All-in administratie voor zzp, eenmanszaak en vof
 • All-in administratie voor BV werkmaatschappij
 • All-in administratie voor holding en stamrecht BV

De tarieven zijn voordelig, per maand aangegeven en de dienstverlening is daarbij transparant. Je kunt altijd vrijblijvend informatie inwinnen en een offerte aanvragen met daarin de wensen die jij hebt aan jouw boekhouder. Ben je dus op zoek naar een boekhouder in Utrecht, dan bevelen wij Administratiekantoor Boekjewinst.nl van harte aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn