Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Waterflesjes worden veel gebruikt

Steeds meer mensen kiezen er voor om waterflesjes mee te nemen als zij onderweg zijn en dit is ook logisch. Water is in Nederland overal te krijgen, waardoor je eigenlijk altijd wel een plek kunt vinden waar jij jouw flesje even weer bij kunt vullen. Zo heb je aan één flesje genoeg om de hele dag voldoende te kunnen drinken, door deze simpelweg steeds weer bij te vullen waar dit mogelijk is. Daarnaast is het ook zo dat veel mensen kiezen voor het drinken van water omdat dit neutraal van smaak is en geen suikers bevat. Dit is wel zo prettig voor het gebit en voor de lijn. Met andere woorden, waterflesjes komen dus altijd heel erg goed van pas en je zult ze dan ook regelmatig zien. Niet alleen als mensen een dagje op staan gaan, maar ook naar bijvoorbeeld het werk of naar college of school nemen steeds meer mensen een flesje water mee. Het begint dus meer en meer grote populariteit te verwerven. En dat is ook voor het milieu prettig, want waterflesjes kunnen immers steeds weer bijgevuld worden, er worden minder verpakkingen weggegooid, waardoor er minder afval ontstaat.

Welke waterflesjes gebruiken?

Nu is het zo dat als je rondkijkt naar de mensen die waterflesjes gebruiken, dat het wel vaak zo is dat zij PET-flesjes hergebruiken. Ze hebben dan een keer een flesje water in de winkel gekocht, van bijvoorbeeld een halve liter, en dit flesje gebruiken zij vervolgens steeds weer. Dit klinkt heel handig, maar het heeft zeker een nadeel. Het materiaal waar deze flesjes van gemaakt zijn, zijn namelijk niet geschikt voor continu hergebruikt. Zonder dat je het kunt zien, laten deeltjes van het plastic los en komen zo in het water terecht. Wie vaak drinkt uit waterflesjes, kan er dan ook beter voor kiezen om flesjes te gebruiken die speciaal voor hergebruik gemaakt zijn. Deze zijn gemaakt van bijvoorbeeld metaal of van een speciaal soort kunststof, waarin geen stofjes verwerkt zijn die los kunnen raken. Voor je gezondheid is het dus beter om hier voor te kiezen. Steeds meer mensen weten dit en stappen daarom ook graag over het gebruik van waterflesjes die van deze materialen gemaakt zijn. Dat maakt deze flesjes echt heel erg geschikt voor het gebruik als relatiegeschenk. Je kunt hier je bedrijfsnaam op laten drukken en deze aan klanten of andere relaties uitdelen.

Voordeel van bedrukte waterfles als relatiegeschenk

Nu is het natuurlijk zo dat er heel veel artikelen zijn die je kunt laten bedrukken als relatiegeschenk. Wat is nu het voordeel van het kiezen voor bedrukte waterflesjes? Er zijn verschillende voordelen te noemen:

  • het is een product dat mensen vaak gebruiken, waardoor zij vaak met jouw bedrijfsnaam in aanraking komen
  • het is een product met een lange levensduur, waardoor mensen vele jaren jouw naam tegenkomen
  • met dit product straal je milieubewustzijn uit

Al met al is het uitdelen van bedrukte waterflesjes dus erg effectief. Vele jaren en op vele moment kunnen mensen zo met jouw bedrijfsnaam in aanraking komen en ook krijg je hierdoor een groenere uitstraling. Reden genoeg dus om hiervoor te kiezen. Lijkt jou dit ook een goed relatiegeschenk voor jouw bedrijf, dan moet je eens een kijkje nemen bij Maxilia. Hier kun je terecht voor het laten bedrukken van heel veel verschillende soorten flesjes. Zij bieden verschillende formaten, maar ook verschillende materialen, kleuren en modellen. Er valt dus genoeg bij hen te kiezen. Neem daarom zeker een kijkje bij hen om te zien wat het beste past bij jouw bedrijf. Ook voor jou hebben ze leuke waterflesjes die bedrukt kunnen worden met jouw bedrijfsnaam!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn