Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wat zijn zorg sokken?

Misschien heb jij al wel eens iets voorbij zien komen over de zorg sokken van medsocks, maar de kans is groot dat deze kledingstukken nog volkomen onbekend voor je zijn. Daarom vertellen we er hier graag iets meer over. Wat zijn dit nu precies en waarom zijn ze ontworpen? En, misschien nog wel een belangrijkere vraag, waarom zou je deze zorg sokken kopen en dragen? Kort gezegd, omdat je er goede doelen mee steunt en omdat de vrolijke ontwerpen je dag wat meer fleur geven!

Vrolijk tintje aan je outfit

Iedereen die in de medische wereld werkt, weet dat je vaak eentonige kleding draagt. Veel werkkleding is immers wit en dat maakt het best wat saai. Vanuit hygiënisch oogpunt is deze keus wel te begrijpen, je ziet zo immers snel of de kleding nog wel goed schoen is. Maar vrolijk is het niet. medsocks wil hier met hun zorg sokken verandering in brengen. Ze hebben daarom allerlei verschillende ontwerpen bedacht en deze uitgevoerd in de vrolijkste kleuren. Op die manier kun je een vrolijk tintje aan je werkkleding geven, je mag immers zelf bepalen wat jij aan je voeten trekt! Bovendien heb je zo de kans om je te onderscheiden van je collega’s, de kans is immers bijzonder klein dat iemand anders op dezelfde dag precies dezelfde zorg sokken draagt. Deze vrolijke kledingstukken zijn niet alleen leuk om je te onderscheiden van anderen en je outfit wat op te fleuren, het is ook leuk voor je patiënten. Of je nu met kinderen werkt of met ouderen, het zal zeker een leuk gesprek ontlokken en je kunt iemand misschien net even een beetje afleiden van de vervelende situatie waar hij of zij in zit. Zo kun je met de zorg sokken dus:

  • jezelf onderscheiden van je collega’s
  • een vrolijk tintje geven aan je verder nogal saaie werkkleding
  • voor een lach op het gezicht zorgen van je patiënten

Zorg sokken voor goede doelen

Dat zijn dus al drie heel goede redenen om deze artikelen van medsocks te gaan kopen en dragen. Maar er zijn natuurlijk veel meer kledingmerken die zich de laatste jaren gericht hebben op het ontwikkelen van een vrolijke sok. Waarom dan juist kiezen voor deze zorg sokken? In de eerste plaats omdat ze dessins hebben die te maken hebben met de medische wereld. Zo kun je kiezen voor een dessin van naalden of pillen, maar ook voor bijvoorbeeld baarmoeders, hersenen en tanden en kiezen. Je kunt dus zorg sokken uitkiezen die passen bij de sector waar jij in werkt! In de twee plaats zijn de producten van medsocks aan te raden omdat zij een deel van hun opbrengsten doneren aan diverse goede doelen. Daarbij moet opgemerkt worden dat ze het dessin koppelen aan het goede doel dat ze steunen. Zo gaat de opbrengst van de sok met tanden en kiezen naar The Healthy Teeth Foundation. Je krijgt dus niet alleen een leuk product als je een aankoop bij hen doet, maar je steunt er ook nog eens een relevant goed doel mee. Daarom zijn de zorg sokken van medsocks dus echt aan te raden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn