Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Wat kost payroll? NL Payroll voor de beste prijsgarantie!

Payroll is een speciale dienstverlening, waarbij u de werkgeverslasten overdraagt aan een payrollbedrijf. Het gaat daarbij om de juridische, administratieve en financiële aspecten. Dit bespaart u veel tijd en zorgen. De risico’s worden overgedragen, waardoor u meer ruimte heeft om te investeren. Denk aan het risico op langdurige ziekte, het moeten verwerken van de salarisadministratie of het afdragen van premies. Het is allemaal voor u geregeld met payrolling. Wij van NL Payroll vinden dat elk bedrijf hiervan dient te kunnen profiteren. Daarom bieden wij de beste prijsgarantie aan van heel Nederland! Wilt u ook gebruikmaken van onze kennis, expertise en diensten zonder concessies te doen aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid?
Kies dan voor NL Payroll.

Wat kost payroll?

U gaat niet nauwkeurig vinden hoeveel het uw bedrijf kost om over te gaan op payrolling. Een payrolltarief wordt namelijk speciaal per medewerker op basis van onder andere de arbeidsvoorwaarden berekend. Wij verzorgen met payrolling, zoals gezegd, uw administratie, salarisverwerking en juridische aspecten van het werkgeverschap. Zo hoeft u geen kostbare tijd meer te besteden aan bijvoorbeeld uw personeelsadministratie. Welke kosten hieraan verbonden zijn, is afhankelijk van een aantal factoren. Wij leggen u graag uit welke factoren dit zijn, zodat u een duidelijk beeld krijgt hoe wij speciaal voor uw medewerkers het beste payrolltarief berekenen! Als u contact met ons opneemt met de vraag ‘wat kost payroll mij?’, dan stellen wij graag aan de hand van een aantal vragen een persoonlijke offerte op. Bij het berekenen van de kosten, wordt rekening gehouden met het bruto uurloon van uw medewerker. Dit wordt vermenigvuldigd met een speciaal voor u opgestelde omrekenfactor. De hoogte van deze omrekenfactor is afhankelijk van de hoeveelheid uren die uw medewerkers gemiddeld werken, de hoogte van het brutoloon, het soort pensioen en welke cao van toepassing is op het arbeidscontract. Dit wordt ook wel het ALL-IN payrolltarief genoemd. Hieronder een opsomming van wat er allemaal is opgenomen in het ALL-IN payroll tarief:

 • Juridische, administratieve en financiële aspecten werkgeverschap
 • Informatiepunt voor al uw payroll-medewerkers
 • Uw complete salarisadministratie wordt bijgehouden en verwerkt
 • Verzorgen de afdracht van pensioenpremies
 • Reserveren vakantiedagen, vakantiegeld, ATV-dagen, feestdagen en bijzonder verlof
 • Brutoloon van de medewerker
 • Advies en informatiepunt voor al uw vragen

Bespaar op uw payrollkosten

De kosten van payroll zijn allereerst gegarandeerd goedkoper dan de kosten die u dient te maken om zelf uw personeelsadministratie op orde te houden. Daarbij zijn de juridische en financiële aspecten nog buiten beschouwing genomen. U profiteert daarnaast van onze schaalvoordelen. Doordat uw werknemers bij ons op de loonlijst worden gezet, heeft u tevens geen kostenposten meer aan de salarisadministratie, verzuimverzekering, premies en pensioenen, juridische kosten bij ontslag en hoeft u geen beroep te doen op een accountant. Deze kosten zijn allemaal meegenomen in onze payroll kosten. Bovendien bieden wij u de beste prijsgarantie van Nederland! Van alle payrollbedrijven, bent u bij ons dus zeker het voordeligst uit! Hierbij hoeft u geen concessies te doen wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wij beschikken namelijk over de NEN-4400-1 certificering en een WKA verklaring vanuit de Belastingdienst, waaruit blijkt dat wij altijd tijdig en volledig premies en belastingen afdragen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving, waarvoor wij zijn aangesloten bij het ABU. Kortom, veel voordelen zonder concessies!

Voordelen payrolling bij NL Payroll:

 • De beste prijsgarantie
 • Kwaliteit, betrouwbaarheid en service
 • Kostenbesparend
 • Tijdbesparend
 • Informatiepunt voor alle vragen (werkgever/werknemers)
 • Minder risico’s
 • Behoudt zelf de regie
 • Specialisme voor adviezen 

Benieuwd wat de payroll kosten zijn voor uw bedrijf of organisatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons website: nlpayroll.nl of neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn