Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Waarom je website laten ontwikkelen door een freelance websites bouwer?

“Misschien heb je ooit geprobeerd om een eigen website te bouwen. Tegenwoordig lijkt het namelijk allemaal heel eenvoudig. Je hebt standaard programma’s waarmee je binnen een dag, of zelfs een uur, jouw website online zet. Dus met frisse moed begin je jouw programma te installeren. Alleen dat al valt een klein beetje tegen, maar het is gelukt. Daarna begint het echte werk. Het ontwerp en de bouw van de website. Je gaat op zoek naar een thema of template, maar je hebt geen idee waaraan jouw template moet voldoen. Je kiest maar iets en probeert wat te bouwen. Maar het programma doet natuurlijk net niet helemaal datgene wat jij wil. Eigenlijk heb je het ook veel te druk met je andere werkzaamheden en je beleeft helemaal geen plezier aan het bouwen van een website. Dit alles kun je oplossen door op zoek te gaan naar iemand die freelance websites bouwt. Geoffrey de Jong bouwt freelance websites in WordPress. Hij heeft al jaren ervaring met freelance websites ontwerpen en bouwen en zorgt dat al het werk voor het bouwen van een website uit handen genomen wordt. Zo kan jij je weer richten op jouw eigen business.

Voordelen inschakelen freelance websites bouwer

  1. Tijdsbesparing

Het ontwerpen en bouwen van een website neemt altijd meer tijd in beslag dan verwacht. Iemand die freelance websites bouwt zoals Geoffrey de Jong, kan in korte tijd jouw wensen inventariseren en zelfstandig en snel een mooie website ontwikkelen.

  1. Een website die converteert

Als je geen verstand hebt van websites, denk je misschien niet na over de gebruiksvriendelijkheid ervan en de leesbaarheid van de teksten. Dit alles heeft invloed op de conversie van je website. Iemand zal bijvoorbeeld langer op een website blijven die duidelijk is. Een ander doet eerder een aankoop als de website er professioneel en betrouwbaar uitziet.

  1. Vindbaarheid website

Je kunt een hele mooie website hebben, maar als deze niet vindbaar is in Google zul je alsnog klanten mislopen. De vindbaarheid van je website is daarom net zo belangrijk, of misschien zelfs nog belangrijker. Geoffrey de Jong bouwt niet alleen freelance websites, maar geeft daarnaast ook advies over de vindbaarheid van de website. WordPress wordt zo ingericht dat deze beter scoort in Google.

  1. Vriendelijke website op mobiel en iPad

Dit wordt in de online wereld ook wel responsive webdesign genoemd. Je zult er misschien niet bij stilstaan dat een goed functionerende website op een mobiele telefoon tegenwoordig vaak nog belangrijker is dan de website op een laptop. Steeds meer mensen zijn het gewend om iets te doen, kopen, boeken etc. op hun mobiele telefoon. Daarom worden alle websites door Geoffrey de Jong ontworpen voor:

  1. Betaalbaar tarief

Wees niet bang, een nieuwe website hoeft helemaal niet veel te kosten als je door iemand freelance websites laat bouwen. Geoffrey de Jong biedt een mooi, betaalbaar tarief.


Neem contact op

Wil je een freelance websites bouwer inschakelen voor jouw bedrijf? Of wil je even kennis maken? Neem dan contact met mij op via business@geoffreydejong.nl of bel +(31) 6 37 27 41 66. Bekijk hier mijn portfolio.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn