Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Waar kun je een teamfoto van je bedrijf maken?

De website van Je Leukste Foto is al jaren een bekende voor velen. Sinds kort kun je ze vinden onder de url jlf.nl, dit is net ietsje makkelijker typen dan de voorheen langere url. De diensten van Je Leukste Foto blijven echter precies hetzelfde, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je voortaan niet meer bij ze terecht kunt voor die mooie foto’s en videobeelden, of bijvoorbeeld om een teamfoto van je bedrijf te maken. Je Leukste Foto is namelijk nog steeds hét bedrijf dat je daarvoor inschakelt. Ze hebben namelijk een vrij groot aanbod aan aangesloten fotografen en fotostudio’s en daardoor kun je in heel Nederland bij ze terecht. Er zit er altijd wel een bij jou in de buurt. Bovendien kennen ze naar eigen zeggen de zakelijke markt als geen ander en zijn ze dus zeer ervaren als het gaat om zakelijke fotografie. Je kunt bijvoorbeeld bij ze terecht voor alle volgende, zakelijke klussen:

  • Een teamfoto van je bedrijf laten maken.
  • Een bedrijfsfilm op maat laten maken.
  • Professionele foto’s van je bedrijfspand en werkwijze laten maken. 
  • Zakelijke profielfoto’s van jou en je werknemers laten maken.
  • Maar ook voor productfotografie en instructiefilmpjes.

Je Leukste Foto biedt werkelijk een totaalconcept als het gaat om professionele film en fotografie voor jouw bedrijf, en dus kun je het beste naar hen gaan als je een teamfoto van je bedrijf wil maken. Hun portfolio op dit gebied is zeer uitgebreid en dus weet je zeker dat het resultaat er mag wezen!

Locatie om een teamfoto van je bedrijf te maken

Als je jezelf en al je personeel leuk om de foto wilt laten zetten en dus met andere woorden een teamfoto van je bedrijf wilt maken is het goed om eerst even te overleggen wat daarvoor de beste locatie is. Je kunt natuurlijk de teamfoto van je bedrijf maken met als achtergrond jullie eigen bedrijfspand, maar in sommige gevallen is het veel aantrekkelijker om hiervoor een andere locatie te kiezen, zoals een natuurgebied. De professionals van Je Leukste Foto hebben ruime ervaring in het schieten van dit soort beelden en ze weten dus ook als geen ander welke locatie het beste past bij jouw team. Dit is namelijk zowel afhankelijk van het aantal personen dat je wilt fotograferen als de stijl en de activiteiten van het bedrijf zelf. De foto moet immers wel matchen met de algehele uitstraling en visie van het bedrijf. 

Promotie- en instructiefilms laten maken

Je Leukste Foto heeft de laatste jaren enorm uitgebreid met hun diensten en zijn al lang niet meer alleen in te schakelen om bijvoorbeeld een teamfoto van je bedrijf te maken. Ze hebben zich naast fotografie gespecialiseerd in het maken van film en zijn zodoende in te huren om allerlei bewegende beelden te schieten van jouw bedrijf. Hierbij kun je denken aan promotiefilmpjes voor social media of voor op jullie website, instructiefilmpjes voor klanten of vacaturefilms. Ze maken zelfs video’s op evenementen en leveren dan achteraf een filmpje af die de sfeer ervan goed weergeeft, als leuke herinnering. Dus of je nu op zoek bent naar een studio die een teamfoto van je bedrijf kan maken of die professionele videobeelden kan verzorgen, bij Je Leukste Foto ben je aan het juiste adres. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn