Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Waar kan je een goede Magento webshop laten maken?

Voor een project van school moesten wij een product inkopen en op de markt brengen. Het was een project van drie maanden en wij hebben er veel van geleerd. Wij hadden niet genoeg tijd om een hele webshop zelf te maken, maar konden wel via een platvorm een website starten. Aan het einde van het project hadden wij veel producten verkocht en een mooie winst gemaakt. Ik wilde graag samen met een van de groepsgenoten een echt bedrijfje opzetten en een Magento webshop Waar kan je een goede Magento webshop laten maken?laten maken. Het bedrijf Creative ICT kon voor ons de website maken en wij verkopen sinds twee maanden onze producten. Samen met drie andere studenten moesten wij het bedrijfje opstarten en iedereen kreeg een speciale taak in het bedrijf. Ik was verantwoordelijk voor de financiële plannen en berekeningen en vond het zeer interessant om te doen. Het product is nog niet op de Nederlandse markt, wat voor- en nadelen had. Wij konden het product voor een goede prijs inkopen en verkochten daarna eerst aan onze familie en vrienden. Wij hadden ook een aantal kleine winkeltjes die het product wilden kopen en verkochten via onze website aan klanten. In die drie maanden leerden wij veel over het starten en managen van een bedrijfje en ik vond het erg leuk om te doen. Een groepsgenoot en ik besloten om echt het bedrijf te starten en wilden graag een Magento webshop laten maken. Wij hadden van te voren uitgezocht welke platvormen het beste geschikt zijn voor een webshop en Magento werd vaak aangeraden. Wij hadden van te voren een bedrijfsplan gemaakt en ons eigen geld in het bedrijf gestoken en wilde het graag direct goed aanpakken. Wij konden niet zelf de website maken via dit platvorm, daarom wilden wij graag een bedrijf de Magento webshop laten maken. Misschien is een Magento webshop voor sommige bedrijven niet de beste manier om te starten, maar wij hadden er veel vertrouwen in.

Door experts een Magento webshop laten maken

Online zochten wij op welke bedrijven veel ervaring hadden met het Magento systeem en vonden verschillende bedrijven. Wij vonden onder andere het bedrijf Creative ICT en zagen veel mooie voorbeelden op hun website. Tijdens een gesprek vertelden wij dat wij een Magento webshop wilden laten maken en vroegen wat dit bedrijf voor ons kon doen. Samen konden wij een overzicht maken van wat essentieel was en hoe wij de website wilden hebben. Wij konden door hun de Magento webshop laten maken voor een goede prijs en besloten om voor dit bedrijf te kiezen.

Al veel verkopen via de website

Tijdens het bouwproces hadden wij goed contact met onze contactpersoon en de website kon snel opgeleverd worden. De website staat nu twee maanden live en wij hebben al veel producten verkocht. De website is zeer mooi geworden en ziet er zeer professioneel uit. Wij hebben een Magento webshop laten maken door CreativeICT.nl en waren erg tevreden over dit bedrijf.

  • Dit bedrijf heeft veel ervaring met het Magento systeem
  • Wij zagen verschillende mooie voorbeelden op hun website
  • Zij konden de webshop maken voor een goede prijs
  • De website is erg mooi en professioneel geworden 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn