Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Waar is een haartransplantatie het goedkoopst?

Voor een procedure als een haartransplantatie kun je beter naar het buitenland gaan, want in Nederland zijn de tarieven best wel hoog. Een van de meest populaire klinieken in het buitenland is die van Esteworld in Turkije. Deze zit gevestigd in Turkije, maar beschikt over veel Nederlandstalig personeel zodat er geen taalbarrière is. Ze hebben zelfs een kantoor in Nederland (in IJsselstein) waar je terecht kunt voor je intake, zodat je daarvoor niet helemaal op en neer naar Turkije hoeft. Deze kliniek heeft besloten de behandelingen zelf in Turkije uit te voeren, maar hun kantoor in Nederland te houden, zodat de kosten van de behandelingen zo laag mogelijk kunnen worden gehouden. En als je denkt dat het alsnog extra duur wordt doordat je voor je haartransplantatie naar Turkije moet vliegen dan heb je het mis. Het verschil in prijs is zó groot dat je er inclusief vlucht, hotel, etc. nog steeds minder voor kwijt bent. Bovendien werken ze in hun kliniek ook nog eens met alleen de allerbeste professionals, waardoor de resultaten prachtig worden. Niet voor niets hebben ze al super veel positieve recensies op hun website staan, van mensen die al bij hen een haartransplantatie in Turkije hebben ondergaan. Deze recensies zijn voorzien van foto’s zodat je zelf het verschil kunt zien tussen de voor- en na-situatie. Dit is vaak zo’n groot verschil, je gelooft je ogen niet!

Redenen om een haartransplantatie te doen

Het grootste deel van de mensen die bij Esteworld in Turkije een haartransplantatie laten uitvoeren is man, hoewel er ook enkele vrouwen tussen zitten. De voornaamste redenen waarom mannen deze behandeling laten uitvoeren zijn:

  • Met een volle haardos lijk je jonger
  • Met een volle hardos zie je er gezonder uit
  • Daardoor krijg je als vanzelf meer vertrouwen

Kale plekken, inhammen of zelfs dunner wordend haar over je gehele hoofd kunnen een man heel onzeker maken. Ze voelen alsof ze een deel van hun mannelijkheid verliezen, hoewel dit uiteraard niet het geval is. Ze worden onzeker, en hebben soms moeite met het aanspreken van vrouwen. Dun haar of kale plekken doen ze namelijk ouder lijken dan ze zijn, en het voelt alsof hun uiterlijk niet matcht met hoe ze zich in werkelijkheid voelen. Een haartransplantatie kan dan een uitkomst bieden. Je zult zien dat je met een volle haardos echt een compleet andere look krijgt, veel jonger, gezonder en soms zelfs professioneler. Hoewel het natuurlijk niets uit hoeft te maken of je wel of niet veel haar hebt, voelen veel mannen zich na de haartransplantatie in Turkije een hel stuk zekerder van zichzelf, en dit werkt door op alle vlakken van hun leven.

De VIP-service van Esteworld

Als je besloten hebt haar te laten transplanteren zou je je eens kunnen oriënteren op de kliniek Esteworld in Turkije. Aangezien ze kantoren in Nederland hebben kun je ze dus gewoon in het Nederlands te woord staan. De service rondom hun behandelingen voor haartransplantatie staan er bovendien om bekend te voelen als VIP-service. Alles wordt voor je geregeld, van begin tot einde. Je hotel, je vervoer, etc. Je zou bijna zeggen dat het voelt als een vakantie, terwijl je er eigenlijk enkel en alleen bent voor de transplantatie van haar. Daarom kan ik iedereen Esteworld aanbevelen, of je nu in Nederland of in Turkije woont. Met hun service, kennis en kunde heb jij over een poos ook weer die volle haardos waar je van droomde!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn