Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Voordelig en snel flyers bedrukken?

slimdruk - flyers drukkenU wilt graag flyers bedrukken en u zoekt naar een goede drukkerij. De drukkerij van uw keuze heeft een uitstekende service en hanteert betaalbare prijzen. Flyers bedrukken is gelukkig één van de specialiteiten van Slimdruk.nl. Zij weten als geen ander wat het effect is van goede flyers en waar deze aan moeten voldoen qua eisen. Om reclame te maken voor uw bedrijf is flyers laten bedrukken echt aan te raden. U kunt ze overal simpel verspreiden. Flyers bedrukken is waar Slimdruk.nl alles vanaf weet. Wilt u flyers laten bedrukken, dan weet u zeker dat u bij deze firma goedkoop uit zult zijn. Goedkoop is natuurlijk niet genoeg, want u wilt er graag de beste kwaliteit tegenover hebben staan. Is het eigenlijk wel mogelijk om weinig te betalen voor een goede kwaliteit? Slimdruk.nl bewijst dat flyers bedrukken goedkoop én goed uitgevoerd kan worden. Behalve dat, levert deze firma ook nog een bijzonder snel uw bestelling bij u thuis. Al binnen enkele dagen kunt u uw bestelling thuis verwachten. Flyers laten bedrukken was nog nooit zo eenvoudig. De volgende stappen dient u te doorlopen:

  • productkeuze
  • order gegevens
  • uploaden bestanden
  • afronden en betalen

Wilt u uw gewenste flyers laten bedrukken maar hiervoor liever een offerte opvragen, dan kan dat natuurlijk ook.

Slimdruk.nl is u graag van dienst wanneer u flyers bedrukken wilt

Voordat u flyers laat bedrukken heeft u goed nagedacht over het ontwerp. Misschien denkt u dat u zelf niet handig genoeg bent om het ontwerp voor rekening te nemen. Er zijn diverse programma’s te verkrijgen waarmee het gemakkelijk is om een ontwerp te maken. De flyers bedrukken laat u uitvoeren door Slimdruk.nl, maar wist u dat ze u ook uitstekend kunnen adviseren over het proces voorafgaand aan het moment dat u de flyers wilt bedrukken? Ook wanneer u niet echt veel ervaring heeft met ontwerpen, is het maken van een eigen ontwerp echt niet zo lastig. Dit bewijst Slimduk.nl met hun eigen ontwerp tool, genaamd Slimdruk editor. U barst van de creativiteit en u heeft besloten om zelf de flyer te ontwerpen. Toch weet u niet zo goed waar een ontwerp eigenlijk aan moet voldoen. Dit is iets wat Slimdruk.nl u graag uitlegt. De indeling is bijvoorbeeld van belang, want een slechte indeling zorgt ervoor dat de flyer niet of slecht gelezen zal gaan worden. Let er goed op dat de flyer een weerspiegeling moet zijn van uw bedrijf en dat het geen poging is om zoveel mogelijk informatie op een velletje papier te moeten krijgen. U kunt altijd doorverwijzen naar uw website, waar ze meer informatie kunnen lezen. Wit u flyers bedrukken waarbij er ook foto’s zijn toegevoegd aan de flyer, dan is het belangrijk om te weten dat u niet zomaar foto’s van Google kunt gebruiken. De foto’s die u vindt op Google moet u in veel gevallen toestemming vragen voor gebruik. Het beste kunt u foto’s of afbeeldingen gebruiken welke rechten vrij zijn. Waar u deze rechten vrije afbeeldingen kunt vinden? Slimdruk.nl adviseert u hier graag bij. Het ontwerp is nagenoeg klaar, alleen twijfelt u nog over het te gebruiken lettertype. Wist u dat het kiezen van een lettertype erg belangrijk is? De tekst is dan misschien wel doorslaggevend, maar het lettertype is belangrijk om uw flyer de gewenste uitstraling te geven. Standaard kunt u kiezen uit een groot aantal lettertypes, maar feit is dat deze lettertypes voor iedereen te gebruiken zijn. Het is de vraag, wanneer u flyers wilt bedrukken, of het gebruiken van een standaard lettertype aan te bevelen is. U voelt wellicht meer iets voor een origineel ontwerp. Het voordeel van standaard lettertypes is dat ze gratis beschikbaar zijn voor gebruik en dat u volop keuze heeft in het te gebruiken lettertype van uw keuze. Wilt u weten waar u gratis lettertypes kunt krijgen? Op de website van Slimdruk worden er diverse genoemd onder het kopje ‘blog’. Wilt u weten waar de betaalde lettertypes te vinden zijn, klikt u dan eens op de aangegeven links op dezelfde pagina. Het belangrijkste is de leesbaarheid. Het lettertype van uw keuze kan nog zo prachtig zijn, als het niet tot slecht leesbaar is dan gaat het totaal zijn doel voorbij. Wilt u flyers bedrukken met het lettertype van uw keuze, dan kunt u altijd een proefdruk aanvragen om te kijken of het voldoet aan uw verwachtingen.

Gratis verzending

Maak ook kennis met het uitgebreide assortiment van deze firma. De mogelijkheden zijn bijzonder groot te noemen, denk aan bijvoorbeeld het ontwerpen van notitieblokken, spandoeken, wenskaarten, magazines, enzovoorts. Bent u benieuwd wat de klanten die u al zijn voorgegaan van dit bedrijf vinden? U leest diverse recensies op de website. Het bedrijf wordt beoordeeld met een gemiddelde van 9.6. Dat geeft dus wel aan hoe bijzonder tevreden de klanten zijn over de diensten van deze firma. Heeft u interesse in één of meerdere producten waaronder flyers bedrukken, dan is het aangenaam om te weten dat er geen verzendkosten worden berekend. U kunt uw bestelling dus gratis in huis verwachten. Neemt u eens contact met ze op om te ontdekken wat ze voor uw specifieke situatie kunnen betekenen. Wilt u het liefst persoonlijk contact hebben, dan raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om te e-mailen of het contactformulier in te vullen. In beide gevallen krijgt u zo snel mogelijk een bericht terug.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn