Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Voor het eerst een begrafenisverzekering afsluiten

Een paar maanden geleden is mijn moeder overleden en dit had veel impact op de familie. Mijn vader leeft al vele jaren niet meer en wij missen hun allebei erg. Samen met mijn broertje en zusje moest ik de begrafenis regelen. Wij hadden van te voren niet verwacht dat er zoveel bij kwam kijken en waren met onze gedachten natuurlijk bij het overlijden van onze moeder. Mijn moeder had geen begrafenisverzekering afgesloten en daarom moesten wij voor de kosten opdraaien. Dit konden wij gelukkig met ze drieën verdelen, maar het was wel een flink bedrag. Ik besloot hierna om voor mijzelf een verzekering af te sluiten en kon via ikvergelijkonline verschillende verzekeringen vergelijken. Ik had eerlijk gezegd nooit nagedacht over de kosten van een begrafenis en alle dingen die geregeld moeten worden. Mijn vader is vele jaren geleden overleden, maar toen regelde mijn moeder alles voor de begrafenis. Het was niet zo, dat ik niet wilde helpen, maar mijn moeder vertelde mij dat alles geregeld zou worden. Mijn moeder is altijd een sterke vrouw geweest en wilde zoveel mogelijk zelf regelen. Dit keer moesten wij het doen en toen had ik pas door hoeveel een begrafenis kost en met welke instanties en bedrijven je allemaal te maken hebt. Ik wil in ieder geval mijn eigen gezin niet opzadelen met de kosten, daarom besloot ik om een begrafenisverzekering af te sluiten. Er zijn verschillende dingen waar je niet aan ontkomt wanneer iemand overlijdt, maar ik wilde het niet nog moeilijk voor mijn familie maken. Met mijn vrouw had ik het nog nooit gehad over een begrafenisverzekering, maar zij vond het een goed idee en wilde dat ik er direct eentje voor haar afsloot. 

Een website om een begrafenisverzekering te vergelijken

Online zocht ik naar meer informatie over een verzekering, want ik wist eigenlijk niet wat er gedekt zou worden en welke bedragen de verzekeringen uitbetalen. Tijdens het zoeken kwam ik de website ikvergelijkonline.nl tegen en ik zag dat er veel informatie over een begrafenisverzekering op deze website staat. Via deze website kan je ook gemakkelijk verzekeringen vergelijken en afsluiten. In een handig overzicht zag ik welke verzekeringen het populairste zijn en de beste scores hebben. Ik kon ook meer informatie over een begrafenisverzekering lezen door naar de pagina van deze verzekering te gaan. Ik kon alle voorwaarden goed doorlezen en afwegen wat ik het belangrijkste vond. Ik liet mijn keuze aan mijn vrouw zien en dit vond zij ook de beste optie.

Binnen een paar minuten een verzekering afgesloten

Het leek ons het beste om direct de begrafenisverzekering af te sluiten en via de website ging dit erg gemakkelijk. Het kostte ons slechts enkele minuten om ons aan te melden en daarna was alles afgesloten. Wij vonden de website ikvergelijkonline.nl erg handig en raden deze website aan om een begrafenisverzekering uit te kiezen.

  • Op de website staat veel handige informatie
  • Via de website kan je gemakkelijk verzekeringen vergelijken
  • Over elke verzekering is er veel informatie
  • Je kan gemakkelijk zien welke verzekeringen het populairste zijn
  • Binnen een paar minuten hadden wij een verzekering afgesloten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn