Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Visitekaartjes

Bestel jouw visitekaartjes bij Drukwerkdeal om jouw netwerk uit te breiden. Dankzij de druktechnieken en materialen van Drukwerkdeal kunnen de mooiste ontwerpen afgedrukt worden. Van eenvoudige kaartjes tot aan kleurrijke afbeeldingen kunnen op het papier worden bedrukt, om deze nog opvallender en persoonlijker te maken. Wat belangrijk is dat de uitstraling past bij jouw persoonlijkheid en bij de uitstraling van de organisatie. Hiervoor biedt Drukwerkdeal diverse mogelijkheden. Van het papiermateriaal tot aan de afwerking kan jij selecteren, zodat ze helemaal gepersonaliseerd worden naar jouw wensen. Via de homepage van Drukwerkdeal.nl vind je het menu voor visitekaartjes maken onder de categorie Huisstijl. Gewoonlijk vallen ze ook onder de kantoorbenodigdheden van een bedrijf, waar medewerkers in bepaalde functies deze kaartjes mee krijgen om uit te delen. Hoe digitaal de huidige wereld ook is, we kunnen nog steeds niet zonder deze kaartjes om ons netwerk te verbreden. Verder heeft het ook iets authentieks en je geeft iets mee van jouw organisatie. Een kaartje die je ook aan anderen mee kunnen geven. Je kan visitekaartjes maken voor familie en vrienden, zodat er meer mensen geïnformeerd worden over jouw business. Veel redenen om ze te bestellen via de website van Drukwerkdeal.nl.

Zelf jouw visitekaartjes maken

Er zijn geen professionele ontwerpen nodig voor visitekaartjes maken. Met de meest eenvoudige informatie en benodigdheden maak je zelf een ontwerp met behulp van de ontwerptool. Deze zie je direct in het bestelmenu tevoorschijn komen, samen met de mogelijkheid om bestanden aan te leveren. De ontwerptool is ideaal als je nog niet het budget hebt om door een professional jouw kaartjes te ontwerpen, maar deze wel wilt hebben om uit te kunnen delen. De ontwerptool is eenvoudig te gebruiken en binnen een paar stappen stel jij een uniek ontwerp samen die geschikt is voor jouw eerste visitekaartjes maken Dit doe je aan de hand van de volgende selecties:

  • Formaat: standaard, liggend, PVC en de optie voor een klapkaartje.
  • Materiaal: houtvrij natuurkarton, dubbelzijdig sulfaatkarton of mat. PVC wit of transparant, Ice silver metallic of biotop naturel.
  • Gewicht: is bepalend voor de stevigheid van het papier en afhankelijk van het materiaal. Varieert tussen de 250 en 1000 g/m2.
  • Bedrukking: 1 tot 3 kleuren enkelzijdig of dubbelzijdig PMS-kleuren, of enkelzijdig of dubbelzijdig full color.
  • Afwerking: enkelzijdig of dubbelzijdig mat- of glanslaminaat, enkelzijdig inline cold foil of dubbelzijdig matlaminaat + spot UV-lak.
  • Rechte of ronde hoeken.

De hulp van Drukwerkdeal

Niet alle bewerkingen zijn geschikt voor alle papiermaterialen. Gelukkig wordt in het menu bij de selectie aangegeven welke bewerkingen nog van toepassing zijn. Dit hoef je dus niet meer zelf uit te zoeken. Heb je als voorkeur om visitekaartjes maken met een goede luxe afwerking te doen, dan selecteer je eerst de afwerking, waarna je ziet van welk papier past bij jouw visitekaartjes maken. Hetzelfde geldt ook voor de bedrukking. Niet alle materialen zijn gemaakt voor de dubbelzijdige full color bedrukking. Vraagt jouw ontwerp wel om deze bedrukking, selecteer dit en je ziet hoe verder visitekaartjes maken vervolgd kan worden. Visitekaartjes maken is niet het moeilijkste drukwerk om door te geven. Maar mocht je niet zeker weten welke bedrukking of afwerking het beste past bij jouw ontwerp, dan is het wel fijn als je hiervoor advies kan vragen. Op de website Drukwerkdeal.nl wordt veel informatie gegeven over de druktechnieken, de afwerkingen en mogelijkheden voor visitekaartjes maken. Dit vind je in de vorm van blogs, nieuwsbrieven, videohandleidingen en andere artikelen. Met name de videohandleidingen zijn een uitkomst bij de bestellingen voor Drukwerkdeal. In het uiterste geval neem je contact op met een van de specialisten via de chat of telefoon, om een geslaagde bestelling door te geven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn