Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Verhuisdoos nodig?

Verhuisdoos kopen? Bestel online de dozen en andere verhuismaterialen die je nodig hebt. Een goedkope keuze voor professionele kwaliteit, zodat je daarmee op een vakkundige manier kunt verhuizen. De verhuisboxen van de Verhuisdozen Store vormen de belangrijke basis waar je jouw spullen in kunt verhuizen. Ideaal om de verhuizing goed voor te bereiden en stevig genoeg om ook de zware spullen mee over te brengen. Van A naar B, inclusief de goede bescherming die je belangrijk vindt voor de kostbare spullen die je hebt staan of hebt liggen.

De geschikte verhuisdoos vinden

Sta je op het punt om te gaan verhuizen, maar heb je werkelijk waar geen idee hoeveel verhuisdozen je ongeveer nodig zal hebben? Dan vertellen ze je in de tabel op hun website welk aantal noodzakelijk is voor het verhuizen van jouw inboedel van bepaalde ruimtes in het huis. Om bepaalde redenen is het tijdens de oriëntatie goed om de belangrijkste onderdelen van een verhuisdoos op een rijtje te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste dikte van het karton en wat dacht je van het draagvermogen van de verhuisdoos? Heb je genoeg aan 30 kg, of ben je toch slimmer af met 50 kg? Wat er ook gebeurt, doe jezelf een groot plezier en kies tijdens een verhuizing altijd voor dozen van kwaliteit (kraft) karton. Waarom? Omdat dit zorgt voor extra stevigheid, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het eventueel uitscheuren van de verhuisdoos. Daarnaast is het natuurlijk prettig wanneer de verhuisdozen gemakkelijk in elkaar te zetten zijn; niets zo vervelend dan minutenlang vouwen, schuiven en plakken voordat de verhuisdoos eindelijk klaar is voor gebruik. Niet elke verhuisdoos is hetzelfde, er zijn namelijk verschillende soorten verhuisdozen:

  • Budget
  • Standaard
  • Professioneel
  • Premium
  • Boekendoos
  • Archiefdoos
  • Kledingdoos

Bij het kopen van verhuisdozen is het ook zeker raadzaam om te letten op de levensduur. De kans is namelijk groot dat er meerdere keren van woning wordt gewisseld en/of dat een verhuisdoos wordt uitgeleend aan een vriend of familielid. De verhuisdozen van de Verhuisdozen Store zijn duurzaam en gaan meer dan tien verhuizingen mee. Ook is deze ideaal voor de opslag wanneer spullen bijvoorbeeld langere tijd ergens anders ondergebracht moeten worden.

Hoge kwaliteit verhuisdozen

Je kunt ondanks de lage prijs rekenen op professionele verhuisdozen van hoge kwaliteit. Dat blijkt uit de manier waarop je een verhuisdoos kunt uitklappen om ze te gebruiken, net als uit het stevige materiaal dat ze daarvoor hebben gebruikt. De beste verhuisdozen laten zich makkelijk gebruiken en zorgen er vervolgens voor dat je daar ook zwaardere spullen zonder problemen in kunt plaatsen. Dankzij het stevige karton en de robuuste manier van uitklappen kun je vertrouwen op dozen om al jouw kostbare spullen zonder problemen mee te verhuizen.

Denk kritisch na over besparen op essentiële producten. Je snijdt jezelf snel in de vingers door het kopen van slechte of goedkope verhuisdozen bij bijvoorbeeld de plaatselijke bouwmarkt; ze zijn lang niet stevig genoeg, moeizaam in elkaar te zetten en/of al helemaal niet duurzaam. Juist om deze redenen slaat de VerhuisdozenStore.nl een andere weg in en mag je een betaalbare- en tegelijkertijd kwalitatief goede verhuisdoos verwachten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn