Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Time management vaardigheden trainen? Tijdwinst.com staat voor jou klaar!

Ben je opzoek naar hulp bij jouw time management vaardigheden? Dan hebben wij van Tijdwinst.com 101 handige tips voor jou verzameld, om hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast organiseren wij de meest favoriete ééndaagse time management trainingen door heel Nederland voor iedereen die werkzaam is.  Wij leren jou graag hoe je het beste kunt omgaan met tijdgebrek, onderbrekingen en je krijgt handvatten mee voor het stellen van prioriteiten en grenzen tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden. Ga een overvolle agenda en lange takenlijsten tegen en kies voor de meest gewilde 1-daagse time management training van Tijdwinst.com! Duizenden andere professionals gingen je al voor. Ook weer met plezier en efficiëntie aan het werk? Neem contact met ons op!

Heb je ook het gevoel dat je elke dag de strijd aangaat met jouw veel te lange to-do list en lukt het je maar niet om de achterstand in te halen? Kies dan voor hulp bij time management. Je vindt het misschien lastig om prioriteiten en grenzen te stellen. Iedereen wil zijn of haar werk graag goed doen, maar grenzen zijn hierbij noodzakelijk. Hoe stel je daarnaast goede prioriteiten? Zorg ook voor voldoende tijd om jouw werkzaamheden te kunnen verrichten en voor meer plezier op de werkvloer. Volg onze time management training, workshop of lezing bij jou in de buurt en krijg alle kennis en handvatten die je nodig hebt om weer grip te krijgen op de dagelijkse werkzaamheden. Wij begrijpen dat je het ontzettend druk hebt. Gun jezelf daarom de tijd én volg een time management event bij Tijdwinst.com! Wij hebben speciaal voor werkend Nederland een ééndaagse training ontwikkeld, waarin je een enorme boost krijgt omtrent time management! Op een betrokken en informele wijze leren wij jou hoe je weer grip krijgt op jouw agenda en to-do list. Meld je daarom gelijk aan!

Waarom kiezen voor Tijdwinst.com?

Onze time management training, workshop, lezing en 101 online tips bieden jou wat je nu mist:

  • Tijdwinst – efficiënter leren werken
  • Focus – concentratie houden op jouw planning en werkzaamheden
  • Stressvrij – werken met minder zorgen en meer energie overhouden voor andere taken
  • Overzicht – geen belangrijke zaken vergeten en een duidelijke takenlijst
  • Resultaatgericht – leg de focus op resultaten/eisen en stel op basis daarvan de juiste prioriteiten
  • Grenzen aangeven – op een opbouwende manier ‘nee’ leren zeggen
  • Balans – een betere balans tussen werk en privé creëren
  • Rust – meer rust tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden en erna

Naast trainingen en onze handige (wetenschappelijke) tips om jouw time management vaardigheden een boost te geven, bieden wij ook meerdere workshops en lezingen aan. Met ruim 4,5 duizend behoordelingen en gemiddeld een 8,6 zijn wij al jaren op rij de beste opleider van Nederland! Wij gaan namelijk voor efficiënte ondersteuning en advies die zich hebben bewezen op de drukke werkvloer. Tijdens onze trainingen, lezingen, workshops en bij het lezen van de tips, krijgen jouw timemanagement vaardigheden dus een grote boost waar je veel voordeel aan zult beleven. Zowel tijdens de werkzaamheden als erna. Zelfs in de meest stressvolle en veeleisende werkomgeving! Duidelijkheid, begrip en eerlijkheid blijken telkens weer leidend te zijn. Bekijk onze agenda met alle time management mogelijkheden bij jou in de buurt gelijk online: timemanagement.net/! Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen. Het is tijd voor meer tijd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn