Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Sieraden display

Byblonde - Sieraden displayHet is de droom van elke vrouw om een uniek sieraad te hebben voor elke dag van de week! Veel vrouwen hebben al een flinke collectie verzameld, maar waar moet je deze kwijt? Een sieraden display is de oplossing. In een sieraden display is het ontzettend eenvoudig om al je sieraden op te slaan. Heel veel vrouwen hebben kasten vol lades die allemaal uitpuilen met kettingen, armbanden, ringen, horloges, oorbellen, en vele andere accessoires. Een sieraden display zorgt ervoor dat al deze spullen bij elkaar liggen en direct duidelijk zichtbaar zijn. Zo ben je nooit meer lang aan het zoeken!  Ze komen in allerlei soorten en maten en komen zeer schappelijk geprijsd.  De grote voordelen van een sieraden display zijn:

  • Erg overzichtelijk
  • Soort bij soort
  • Nooit meer zoeken
  • Leuk uitgestald
  • Mix en match
  • Allerlei leuke gedaantes

In de eerste plaats is een sieraden display natuurlijk heel erg overzichtelijk. Vaak zijn de vakjes van de display doorzichtig, waardoor direct te zien is welk product in welk vakje ligt. Niet altijd zijn de hokjes doorzichtig, soms hebben ze ook wel een bepaalde kleur, vaak zijn ze dan wel gelabeld. Ook zijn sommige vakken gemaakt van plastic. Dit is natuurlijk ontzettend handig. In de eerste plaats kijk je zonder enig probleem door de vakken heen. Ten tweede zitten de sieraden goed vast en kunnen niet bewegen. Dit is bijvoorbeeld een must wanneer je op vakantie gaat. Tijdens de lange rit met de auto of de vlucht met het vliegtuig kunnen er wel eens wat hobbels optreden. Het is dan ideaal dat de sieraden gewoon netjes op hun plek blijven en niet door je hele koffer heen vliegen. Het plastic heeft ook nog een andere goede eigenschap: het zorgt dat de juwelen niet vies worden. Het plastic beschermt de halsbanden, kettingen, en ringen tegen vuil en stof. Stof kan zich niet neervlijen op het materiaal, waardoor de sieraden een stuk langer mooi blijft en niet gaan verkleuren. Ook kun je de sieraden direct omdoen wanneer je ze uit de sieraden display verwijdert, je hoeft ze niet eerst helemaal schoon te maken. Dit bespaart veel geld, maar ook veel tijd. Wanneer je snel even ergens naartoe moet is een sieraden display dus ideaal. Eerst zoek je snel de armband die je zoekt, vervolgens haal je hem snel uit het vakje en doet hem gelijk om. Binnen mum van tijd ben je helemaal klaar om te gaan!

Het gemak van een sieraden display

Een aantal belangrijke voordelen van een sieraden display zijn al genoemd, maar natuurlijk zijn er nog veel meer dingen op te noemen. Zo kun je met een display bijvoorbeeld soort bij soort organiseren. Je kunt gelijk zijn hoeveel paar oorbellen je hebt, welke kettingen je allemaal bezit, en welke ringen je allemaal hebt opgespaard. Bovendien kun je deze allemaal met elkaar vergelijken. De ene ring was misschien ontzettend leuk op de middelbare school, maar lijkt nu toch wat kinderachtig. Je vergelijkt hem snel met een andere ring (die je bijvoorbeeld net voor je verjaardag hebt gekregen) en kunt dan direct zien hoe ze concurreren met elkaar. Dit komt met name van pas als je niet helemaal zeker weet wat de beste accessoire is voor een aankomende gelegenheid. Zoals al even kort aangestipt ben je bovendien nooit meer aan het zoeken. Alles ligt altijd precies op de plek. Die prachtige gouden ketting van oma raak je nu dus niet meer kwijt, je stopt hem veilig in de sieraden display en je kunt er eindeloos van genieten. Wanneer je een grote collectie accessoires wilt showen aan vriendinnen is de sieraden display ook ideaal. Je vriendinnen zien in een oogwenk wat je allemaal in huis hebt. Ze kunnen je dan helpen de beste keuze te maken, ze kennen immers alle opties! Een bijkomend voordeel hiervan is dat je nooit de verkeerde ketting kiest bij de outfit die je aandoet. Je vriendinnen zitten bij de sieraden display terwijl jij een leuke outfit laat zien. Ze kunnen dan direct sieraden aandragen die prachtig zouden staan bij de kleding die je hebt gekozen. Zo kun je bijvoorbeeld shirtjes en kettingen rechtstreeks aan elkaar koppelen. Hetzelfde geldt voor oorbellen. Misschien vallen in een bepaalde outfit sommige oorbellen wel helemaal niet op. Laat je vriendinnen het werk doen terwijl jij lekker met je kleding bezig bent! Tot slot is de sieraden display zelf ook niet onaantrekkelijk. Hij kan geleverd worden in allerlei soorten en maten en ook in diverse kleuren. Er bestaat zelfs een jurk display, een sieraden display in de vorm van een jurk. Ontzettend origineel natuurlijk en hartstikke leuk! Kortom: haal snel een display in huis en geniet vandaag nog van de enorme voordelen!

Ophangen of neerleggen

Wanneer je een sieraden display hebt aangeschaft moet deze natuurlijk nog wel geplaatst worden. Het is altijd de vraag waar je dit het beste kunt doen. Sommige displays hebben iets slims bedacht. Achterop deze displays zit klittenband, waarmee ze bijvoorbeeld aan een kapstok bevestigd kunnen worden. Zo zitten ze nooit in de weg en kun je ze altijd vinden. Voor de beste opslag van al je accessoires ga je naar http://www.byblonde.nl/cadeau/sieraden-display. Op deze website vind je de leukste artikelen voor de beste prijzen. Je betaalt geen cent teveel en bent altijd zeker van de beste kwaliteit. Betalen is heel eenvoudig, gewoon via iDEAL. Binnen korte tijd is het pakketje bij jou in huis. Wacht niet langer want op is op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn