Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Scooterlease via Polderscooter

Mijn man en ik hadden nog nooit nagedacht over Scooterlease tot we onze buren spraken. Zij hadden scooters via Polderscooter geleased en waren erg tevreden. Het is uiterst gemakkelijk om met een scooter door de polder van A naar B te rijden, waarbij je soms lange afstanden flink kunt afsnijden, dus zijn wij eens op polderscooter.nl gaan kijken. Daar hebben we alle informatie over scooterlease gevonden die we nodig hadden.

Scooterlease is erg praktisch

Mijn man en ik wilde beide een scooter aanschaffen, maar ons budget staat dat niet toe. Met scooterlease betalen we een maandelijks bedrag dat wel binnen ons budget ligt. En de scooter is direct van ons. Eigenlijk is scooterlease het aanschaffen van een scooter op afbetaling. Wij zijn ons ervan bewust dat kopen op afbetaling meer kan kosten dan de aanschaf van een nieuwe scooter. Maar wanneer je het geld niet direct voor handen hebt en wel direct een scooter nodig hebt, of in ons geval twee scooters, dan is scooterlease voor ons een voordeligere optie dan het geld ergens lenen en daarmee de scooters aan te schaffen. Daarnaast vinden we het ook gewoon een vorm van service waarvoor je betaald. Het wordt ons met scooterlease mogelijk gemaakt om toch scooter te rijden en dat vinden wij service. Daar zijn we blij mee, daar betalen we graag voor en het is ideaal dat dit bij scooterlease bij de prijs is inbegrepen.

Het uitzoeken van de scooters

Via Polderscooter is het vrij eenvoudig om een scooter uit te zoeken. Wij konden de selecties schakelbrommer en bezorgscooter overslaan en keken daarom alleen naar

  • Riva scooters
  • Snorscooters
  • Bromscooters

Dan kun je via de knop ‘Bekijk alle scooters’ het hele assortiment bekijken, waarbij je de pagina erg handig kunt sorteren op:

  • Aanbevolen
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Sale
  • Nieuw
  • Titel A-Z
  • Titel Z-A

Voor ons is de scooterlease puur een manier om een goed en degelijk vervoersmiddel te kunnen aanschaffen. We waren in eerste instantie niet op zoek naar een scooter met een bepaalde uitstraling, maar al snel kwamen we erachter dat er in onze prijsklasse wel erg leuke modellen beschikbaar zijn. Mijn man is direct voor de BTC Grande Retro gevallen. De retro uitstraling sprak hem erg aan en deed hem denken aan de motor die hij vroeger heeft gereden. Een mooi breed stuur met stoere spiegels en een robuuste uitstraling. Hij zag zichzelf er al helemaal op rijden en dat kan prima, want de scooterlease is niet eens heel erg hoog, maar rond de 30 euro per maand. Ik zelf twijfelde een beetje tussen de Peugeot Kisbee Basic, wat ik gewoon een leuk en praktisch scootertje vindt, of toch de BTC Old Classic, waarbij ik ook nog twijfelde tussen een zwarte of een witte. Uiteindelijk is het de laatste geworden. BTC heeft wel heel erg leuke scooters met een retro vibe en toch stoere uitstraling. En deze was ook niet duur, want hij komt maar net over de 26 euro per maand. Een mooi zwart model met bruin zadel en leuke verchroomde spiegels staat nu te pronken in de schuur, naast de titanium kleurige scooter van mijn man. We zijn er allebei zo wijs mee. We hebben voor scooterlease gekozen omdat we een scooter goed konden gebruiken om naar ons werk te gaan, maar nu trekken we er bij goed weer regelmatig samen op uit. We hebben gelijk bij onze lease wat accessoires inbegrepen, zoals een helm en een goed slot. Dat vinden we toch wel belangrijk, want we hopen nog heel lang plezier te mogen hebben van onze mooie scooters.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn