Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Realgen, jouw seo specialist

Je kunt als bedrijf niet meer zonder een goed doordachte seo strategie en daar kan Realgen je bij helpen. Waarom is het zo belangrijk om er voor te zorgen dat je goed vindbaar bent op het internet? Bij Realgen kunnen we je daar alles over vertellen. Je online manifesteren kan namelijk bepalend zijn voor het succes van je bedrijf. Sterker nog; het is bepalend voor het succes van je bedrijf en daarom zul je goed na moeten denken over hoe jij omgaat met seo en de mogelijkheden die je op dat gebied hebt. Bij Realgen zullen we samen met jou aan de slag gaan met jou website. De eerste stap is altijd een telefonisch overleg waarin we met jou de mogelijkheden bespreken. We zullen dan eerst kijken met wat voor soort bedrijf we te maken hebben. Al de cliënten van Realgen hebben contact met een vast contactpersoon. Deze persoon zal er voor zorgen dat jouw campagne soepel verloopt. Jouw contactpersoon van Realgen zal een zoekwoordanalyse doen. Deze analyse wordt gedaan om ervoor te zorgen dat je erachter komt op welke zoekwoorden je het beste gevonden kunt worden. Hoe groot is de concurrentie voor bepaalde zoekwoorden? Dat is de centrale vraag die Realgen zich stelt bij het opstellen van jouw seo strategie. Wat zijn de belangrijkste facetten van seo? Dat is een vraag die ons bij Realgen veel gesteld wordt. Het is ook een hele relevante vraag, want er zijn namelijk verschillende manieren om met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan en er is niet een enkele formule waarmee je meteen beter vindbaar wordt. De beste manier om beter vindbaar te worden is door in te spelen op Google. Aangezien Google zichzelf steeds weer vernieuwd en ook steeds weer opnieuw kijkt naar jouw website, is het belangrijk om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen. Een aantal zaken waar wij bij Realgen op letten wanneer we kijken naar SEO vindbaarheid en zoekmachine optimalisatie zijn:

  • Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden en hoe is de concurrentie;
  • Hoe staat het met de kwaliteit van de content op je website;
  • Is er voldoende beweging op je website en wat kunnen we doen om dit te optimaliseren.

Realgen denkt met je mee

Misschien ben je wel iemand met een hele mooie website waarop je kunst verkoopt. Bij Realgen zien we dat de websites die er stilistisch erg goed uitzien, helaas vaak niet goed vindbaar zijn. Dat is enerzijds erg jammer, maar anderzijds betekent dat niet dat je kansen om goed te worden gevonden verkeken zijn. Je kunt namelijk zeker wel actie ondernemen om toch beter gevonden te worden en daar kan Realgen-seo.nl mee helpen. Het is helemaal niet nodig om zelf het wiel uit te vinden. Er zijn namelijk experts die je goed kunnen helpen met het verbeteren van je vindbaarheid en die staan voor je klaar. Het voordeel van onze diensten is dat we ze betaalbaar aanbieden, maar ook dat al onze medewerkers erg betrokken zijn. De passie waar wij mee werken is voelbaar in onze diensten en dat je zul ook merken aan de resultaten die er worden geboekt.

Contact

Mocht je nou graag meer willen weten over wat Realgen voor je kan betekenen, schroom dan niet en neem even contact op met een van onze medewerkers. Mocht je graag alvast een indruk krijgen van de kosten die verbonden zijn aan het uitbesteden van je SEO en SEA? Vraag dan vrijblijvend eens een offerte aan op de website. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn