Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

QlikView: inzicht in al uw data

In een bedrijf heb je vaak te maken met een vloedgolf aan gegevens. Wanneer je die overal en nergens hebt staan, kun je er echter niet zo veel mee. Je hebt geen overzicht en mist de koppeling tussen de verschillende systemen die in het bedrijf worden gebruikt. Misschien worstel jij ook met de vraag hoe je al die data goed en gestructureerd kunt weergeven. Of heb je al verschillende manieren geprobeerd, maar snapt niemand er iets van. QlikView van Provelu.nl is de software die je hierbij kan helpen!

Inzicht in al uw data met QlikView

QlikView is de oplossing voor al uw bedrijfsvragen. Laat de gegevens van je bedrijf niet links liggen, maar gebruik ze voor het maken van de juiste beslissingen door informatie en kennis te putten uit deze data met de Business Intelligence (BI) oplossing van QlikView. Dit is wat QlikView bijvoorbeeld kan bieden:

 • het koppelen van gegevens uit verschillende bronnen en deze grafisch weergeven;
 • informatie geven over de laatste BI trends, beginnend vanuit de basis;
 • het structureren van data en een overzichtelijke weergave in het dashboard;
 • rapportages structureren en enkel de voor jou relevante data weergeven.

Veel bedrijven slaan hun data op in verschillende, grote en complexe databases. Hierdoor ben je snel het overzicht kwijt. Maar dat is nergens voor nodig! QlikView koppelt de bedrijfsgegevens uit bestaande programma’s aan het nieuwe systeem en geeft de data op een simpele en visueel aantrekkelijke manier weer, waardoor je gemakkelijk verbanden kunt herkennen. Ook biedt QlikView hulp bij het analyseren van data en Business Intelligence. Dat QlikView dé oplossing is om slimmere en snellere beslissingen over uw bedrijf te nemen, wordt bewezen doordat de software inmiddels al 39.000 gebruikers telt in meer dan 105 landen wereldwijd.

Voordelen van QlikView

Waarom zou je nu specifiek voor QlikView kiezen? De voordelen op een rij:

 • Integratie van data: QlikView koppelt data uit verschillende bronnen en geeft de gegevens overzichtelijk weer op uw dashboard, voor beter inzicht in uw data.
 • Geavanceerde rapportages: QlikView kan u helpen effectief beslissingen te nemen door het gebruik van interactieve rapportages.
 • Gemakkelijk zoeken en snel vinden: in het overzichtelijke dashboard navigeer je gemakkelijk door complexe data en zie je direct verbanden tussen de gegevens.
 • Flexibel: QlikView open je eenvoudig op verschillende devices, zoals uw smartphone of tablet. Zo heb je de gegevens altijd en overal bij de hand.
 • QlikView Guided Analytics: Guided Analytics geeft nieuwe inzichten en biedt handvatten voor het nemen van de juiste bedrijfsbeslissingen.
 • Schaalbaar en veilig: u kunt verschillende systemen blijven gebruiken, omdat QlikView deze aan elkaar koppelt.
 • Besparing: door de automatisering van het verzamelen, koppelen en analyseren van gegevens door QlikView bespaar je tijd en geld omdat je de gegevens zelf niet meer herhaaldelijk uit bijvoorbeeld Excel hoeft te halen.

QlikView is enorm gemakkelijk in gebruik. Daarom wordt de software ook al door zo veel mensen gebruikt. Dat bedrijfsgegevens enorm waardevol kunnen zijn, wist je waarschijnlijk al. Maar heb je ze ook al inzichtelijk? Kom in actie – het is tijd om er wat mee te doen! Analyseer en visualiseer deze data met behulp van Qlikview om de juiste besluiten te maken. Neem contact op met provelu en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn