Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Populaire meisjes schooltas: waar moet je op letten?

Ik ken veel moeders die, net als ik, ieder jaar weer met de handen in het haar het internet opgaan. Vlak voor het nieuwe schooljaar moet namelijk weer een nieuwe schooltas worden aangeschaft voor de dochter. De aankoop van een meisjes schooltas is net even wat anders dan die van een jongen. Waar een jongen misschien denkt: zwart en praktisch, gaat dat bij een meisje minder makkelijk. Een meisjes schooltas moet een leuke kleur hebben, moet genoeg opslagruimte hebben en moet in de mode zijn. Ga jij binnenkort ook weer op zoek, dan lees je in dit artikel 5 dingen waar je op moet letten:

  • De juiste kleur bepaalt heel veel
  • Kies een passende stijl
  • Wat kopen vriendinnetjes?
  • Wat is de mode van dat moment?
  • Wat vind je dochter leuk?

Een populaire meisjes schooltas heeft felle kleuren. Als het even kan, zijn dat er ook gelijk een flink aantal. Veel meiden houden van aanwezige, warme kleuren als geel, lichtblauw of lichtgroen. Dit kan natuurlijk per kind verschillen, maar het belang van kleur staat buiten kijf. Kleur is één ding, maar de gehanteerde stijl is even zo belangrijk. Hoe is de tas gemaakt? Waar zitten de naden? Zitten er specifieke patronen in de tas? Al die vragen zul je eens rustig bij langs moeten gaan. Kleur en stijl bepalen het verschil tussen een meisjes schooltas waar je dochter heel blij mee is, of een tas die eigenlijk meteen de prullenbak in moet. Ben jij ook wanhopig op zoek naar een leuk exemplaar? Neem dan eens een kijkje op https://www.kidsbagsandmore.com/schooltas/meisjes/ en doorzoek het assortiment. Tassen in allerlei kleuren, met allerlei vormen en formaten; wat wil een moeder nog meer? Met het handige filter zoek je bovendien snel op een bepaalde prijs. Zo koop je altijd een tas die binnen jouw budget valt.

Meisjes schooltas: wat kopen vriendinnetjes?

Een goede meisjes schooltas heeft een specifiek kenmerk: hij wordt veel gebruikt. Veel jonge meiden vinden het leuk dezelfde spullen te hebben, waaronder dus dezelfde rugtas. Ben je op zoek naar een meisjes schooltas? Kijk dan eens wat de vriendinnetjes hebben gekocht. Je kunt natuurlijk ook de moeders opbellen om te vragen wat de laatste mode is. Zo weet je zeker dat je dochter altijd bij de tijd is. Het is trouwens sowieso verstandig om de mode in de gaten te houden. Het is slim om te weten welke kleuren in seizoen zijn, en welke kleuren absoluut niet meer kunnen. Voor je dochter zelf is dat misschien geen groot probleem, maar jij hebt ook een reputatie hoog te houden! Tot slot het belangrijkste onderdeel: wat vindt je dochter zelf leuk? Voordat je een meisjes schooltas aanschaft, is het verstandig om eerst eens met je dochter te gaan shoppen. Even leuk de catalogus doorbladeren (binnen je budget uiteraard) en kijken waar ze positief op reageert. Misschien heeft ze zelfs al direct een favoriet. Jouw werk is dan helemaal niet zo moeilijk meer. Uiteindelijk staat het plezier van je kind voorop. Met een leuke meisjes schooltas gaat ze graag naar school!

Een populair merk of niet?

Dan is er ook de aloude vraag: moet ik een populair merk kopen of niet? In principe is die keuze helemaal aan jezelf. Voor echt betere kwaliteit hoef je het niet te doen. Een rugzak voor de basisschool is geen Kipling of Eastpack. Wel kan het leuk zijn voor je dochter om bijvoorbeeld met een Disney rugtas naar school te gaan. Dat zul je gewoon moeten afstemmen. Voor een leuke meisjes schooltas ga je naar bovenstaande website van Kids Bags and More!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn