Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Plastic bekers bedrukken

Voor grote feesten worden regelmatig plastic bekertjes uitgedeeld als mensen willen drinken. Het scheelt afwas en ruimt op het eind makkelijker op. Bij Drukwerkdeal.nl kan je niet alleen partij aanschaffen, maar ook plastic bekers bedrukken in de sfeer van het evenement. Voorzie ze van het mooie logo van een bedrijf, de naam of juist een gepaste boodschap of ontwerp. Drukwerkdeal.nl richt zich niet op het bedrukken alleen, maar ook op het assortiment van de bekertjes. Ze bieden verschillende soorten aan die je kan aanschaffen voor jouw feest. De ene beker leent zich meer voor een logo of naam en de andere beker zelfs voor een foto. Daarnaast zijn sommige bekers ook weer verkrijgbaar in meerdere formaten. Je hoeft niet te veel te besteden aan plastic bekers bedrukken. Voor een budgetprijs heb jij een assortiment in huis waar jij je wel mee redt op een feest. De bierbeker budget is gemaakt van flexibel plastic en licht melkachtig wit. De bierbeker premium is van steviger plastic en zal niet snel breken. Kies je liever duurzamer materiaal in plaats van plastic bekers bedrukken. Hiervoor bieden ze de kartonnen en isolerende bekers. De kartonnen bekers zijn geschikt om een afbeelding in full color op af te drukken. Voor warme of extreem koude dranken is de isolerende beker geschikt.

Flitsende plastic bekers bedrukken in meerdere formaten

Het formaat die je kiest voor plastic bekers bedrukken is afhankelijk van het type beker die je kiest. Voor iedere dranksoort is er weer een ander soort beker, waar weer een andere hoeveelheid bij past. Zo schenk je voor wijn minder in dan voor bier. Bij Drukwerkdeal.nl hebben ze volgende verdeling in maten:

  • Bierbeker: 250 ml met de afmeting 50 x 78 x 122 mm.
  • Kartonnen beker: 150 ml van 52 x 73 x 83 mm, 180 cc van 43 x 71 x 91 mm en 200 ml met afmeting 59 x 81 x 91 mm.
  • Plastic beker: 180 ml van 45 x 71 x 91 mm.
  • Isolerende beker: 200 ml van 57 x 81 x 91 mm en van 300 cc met de afmeting 60 x 90 x 111 mm.

De bierbekers bestel je voor plastic bekers bedrukken. Uiteraard lenen deze zich ook voor andere koude dranken als frisdranken, maar ook bijvoorbeeld wijn. Bedenk wat voor plastic bekers bedrukken je nodig hebt voor jouw evenement. Zijn de budget uitvoeringen voldoende voor jouw feest, dan kies je dit model voor de plastic bekers bedrukken. Kan het er wild aan toe gaan op het evenement of wil je de gasten liever wat betere kwaliteit geven, bestel dan de premium uitvoeringen voor de plastic bekers bestellen. Het formaat is voor beiden hetzelfde, namelijk 250 ml.

Stijlvolle bedrukte bekers

Er zijn meer manieren om jouw bekers in stijl uit te delen, maar plastic bekers bedrukken is nog iets mooier. Het ontwerp wordt er door Drukwerkdeal.nl op professionele wijze aangebracht. Plastic bekers bedrukken gebeurt altijd met de PMS-druktechniek. Een techniek die het meest wordt toegepast voor huisstijldrukwerk. De kleuren moeten specifiek aangegeven zijn, zodat de kleur voorafgaand aan de bedrukking samengesteld kan worden. Dit kan op basis van 1 PMS-kleur tot aan 6-PMS kleuren. Heb je de geschikte bedrukking geselecteerd, dan ben je maar een paar stappen verwijderd van de bestelling. Plastic bekers bedrukken kan in grote aantallen. Vanaf een oplage van 1000 stuks geef jij je bestelling door samen met het ontwerp dat op de bekertjes afgedrukt moet worden. Welke kleuren in jouw ontwerp zijn verwerkt, kan je aangeven in de bestanden die je meelevert. De meeste grafische programma’s geven dit aan in hun systeem en je kan dit aangeven in je bestand. Lees daarom eerst goed de aanleverspecificaties voor je jouw bestand ook meestuurt met jouw bestelling.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn