Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Plaats eens een bestelling epdm dakbedekking

Wij denkend at epdm dakbedekking de toekomst heeft. Het is immers al enkele decennia een ware topper op het gebied van isolatiemateriaal voor hoofdzakelijk platte daken. En dat gaat ook zeker zo blijven want de eigenschappen van epdm dakbedekking zijn fenomenaal. Op onze website, interexpress.nl zult u daar al snel achter komen. Onze site is zowel een informatieve website als webwinkel. Wat wij verkopen? Epdm dakbedekking natuurlijk! Zowel in de vorm van daktrimmen, rollen rubber, accessoires en totale pakketten zodat u direct alles kunt bestellen en kunt beginnen. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren? Onthoud dan goed dat u bij ons altijd terecht kunt voor epdm dakbedekking in alle soorten en maten inclusief alle accessoires zodat u spoedig aan de gang kunt gaan. Gaat het om een megaklus en werkt u voor een bouwbedrijf? Regelt u bijvoorbeeld inkoop van epdm dakbedekking en gaat uw bedrijf binnenkort enkel bungalows of zelfs een kantorencomplex opleveren? Ook dan kunt u op ons rekenen. Het is voor dergelijke zakelijke bulkbestellingen trouwens wel aanbevolen om even persoonlijk contact op te nemen zodat we andere kopers niet teleur hoeven stellen en we vroegtijdig bij onze leveranciers in kunnen kopen. U kunt in dat geval doorgaans op een flinke kwantumkorting rekenen. Wilt u precies weten hoe u epdm dakbedekking moet leggen? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor u want op diverse manieren kunnen we u daarbij helpen.

We bieden epdm dakbedekking aan voor aannemers en doe-het-zelvers

  • Kijkt u eens naar de diverse instructievideo’s die we hebben geschoten. Het wordt zo wel erg eenvoudig om epdm dakbedekking aan te leggen.
  • Er staat ook een handleiding in pdf-formaat voor u klaar online, geheel gratis te downloaden.
  • En wat te denken van onze FAQ, daar vindt u vast en zeker de antwoorden op de vragen die niet in de video’s aan bod kwamen.
  • Toch nog meer informatie nodig? Dan kunnen we u wellicht het beste persoonlijk even te woord staan. Dus klim in de pen of bel met de klantenservice tijdens kantooruren en dus op werkdagen.

Wortels van bomen, struiken en planten kunnen enorm hardnekkig zijn. Denk aan klimop tegen de muren of aan onkruid. We hebben nog meer goed nieuws voor u want dankzij epdm dakbedekking van Interexpress is dergelijke worteldoorgroei niet langer mogelijk. Daarnaast heeft Uv-straling geen invloed op dit materiaal, het zal de rubber niet eens doen verkleuren. Zure regen of water op zich krijgt tevens geen vat en dat geldt ook voor diverse oliën die op uw dak terecht kunnen komen. Zijn er dan ook nog nadelen aan epdm dakbedekking? Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat u als liefhebber van klussen een taak van uw lijst kunt afschrijven voor minstens 2 decennia. Wist u dat epdm dakbedekking zelfs zelfdovend is? Dus de kans op een uitslaande brand wordt ook nog eens aanzienlijk verkleind.

Kiest u voor een pakket of bestelt u de onderdelen liever los?

Een bestelling is snel geplaatst. U kunt direct uw gewenste producten aanvinken en geef aan hoeveel u er per stuk van wilt hebben. Dan vult u uw gegevens in zoals naam, adres en telefoonnummer en betaalt u via een digitaal betaalsysteem. U ontvangt een bevestiging en we geven een seintje als het pakket uw kant op komt. Tegen extreem lage verzendkosten en een lage prijs qua materiaal zijn wij één van de grootste leveranciers van epdm in Nederland aan zowel doe-het-zelvers als de professional. Wilt u ten slotte op de hoogte blijven van kortingen en nieuwe producten? Geef dan uw e-mailadres op, we sturen u met regelmaat een nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn