Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Paint your party! Schilderij voor feest laten maken!

Versekunst - Schilderij feestStaat er binnenkort een bijzondere gelegenheid gepland. Word je vijftig? Is je dochter jarig? Neemt er iemand afscheid? Wat het ook is dat gevierd moet worden, je wilt altijd voor een speciaal cadeau zorgen voor degene die in het zonnetjes wordt gezet. Iets vieren is leuk en vaak worden er veel foto’s gemaakt om de mooiste momenten vast te leggen. Natuurlijk mag dat niet ontbreken op een bijzondere gelegenheid. Maar wat wij te bieden hebben bij Verse Kunst is wel heel erg bijzonder! Wij raden u dan ook aan om even de tijd te nemen te kijken wat wij u kunnen bieden want dat is namelijk wel heel bijzonder. Een schilderij voor feest, partij of bruiloft laten maken on the spot! Hoe? Door een geweldige kunstenares in te huren die naar uw feest komt, in de persoon van Marieke de Bekke Zij neemt een plaats in en zal een sfeerbeeld schetsen van het feest op het feest zelf. Heeft u nog niet eerder van dit fenomeen gehoord, dan wordt het hoog tijd om eens kennis te maken. Door gedurende een groot deel van het feest aanwezig te zijn, krijgt zij een heel goed beeld van de sfeer. Dat is heel erg belangrijk. Een schilderij voor feest of partij is een heel bijzonder cadeau. Natuurlijk is het heel erg belangrijk dat u de stijl van de kunstwerken die de kunstenares kan maken aanspreekt. Daarom hebben wij een grote collectie aan werk online geplaatst dat u op uw gemak kunt bekijken. U heeft niet alleen maar de mogelijkheid om te kiezen voor een schilderij voor feest of partij, maar tevens zijn er schilderijen die klaar zijn en die u kunt kopen. De online galerie is een feest om te bekijken. Kies voor de schilderijen:

  • drinks
  • picknick
  • goudfazant
  • bessentuin
  • miminento

Schilderij voor feest voegt waarde toe!

Kunst heeft een extra waarde die ook wel eens een ‘eeuwigheidswaarde’ wordt genoemd. Het is een bijzonder cadeau waarvan u zeker weet dat het een bijzondere plek in zal nemen. De kunstenares zal haar voelsprieten open zetten en aan de slag gaan met het kunstwerk op haar eigen wijze. U zult zien dat kiezen voor een schilderij voor feest of partij een hele goede keuze is als u iemand echt eens iets bijzonders en unieks cadeau wilt doen. Bekijk de foto’s en voorbeelden eens online. Veel mensen gingen u al voor en kozen voor een schilderij voor feest van Marieke de Bekke, want dat is de kunstenares die bij u thuis zal komen. Haar stijl is licht en uniek en zeer geschikt voor een vrolijke gelegenheid zoals een feest of bruiloft. Marieke is een groot talent. Zij vertaalt haar emoties en indrukken als geen ander naar het doek. Deze originele geest is in staat om een sfeer te vangen in een schilderij en dat maakt haar als kunstenares voor een feest ook zo uitermate geschikt. Zij heeft ontzettend veel plezier in wat ze doet en dat ziet u er ook aan af wanneer u haar aan het werk ziet, maar ook als u haar werk bekijkt. Als kunstenares blijft zij steeds groeien en live paint is voor haar ook een hele goede en leerzame manier van werken. Zij streeft naar een doek waar iedereen heel erg blij meer is. Een schilderij voor feest door Marieke laten maken is een hele goede keuze. Een schilderij voor feest of partij zal u altijd doen herinneringen aan die mooie gelegenheid. Foto’s doen dat ook, maar een kunstwerk voegt echt waarde toe en kan een heel bijzonder cadeau zijn. Het feit dat u met een schilderij voor feest ook kiest voor een ervaring en niet alleen voor een cadeau maakt het extra bijzonder.

Kunst van Marieke

Marieke kan naar uw feest komen en natuurlijk kunnen alle wensen van te voren duidelijk worden besproken. Het is voor Marieke namelijk wel belangrijk dat zij het een en ander van te voren weet. Maar wat ze toch vooral zal doen is observeren en kijken wat er gaande is. Zij zal de meest bijzondere momenten voor u vastleggen met live paint. Kies voor een schilderij voor feest of partij en kies het mooiste geschenk dat u iemand kan geven. Levensvreugde; dat is wat de kunstwerken van Marieke uitstralen. Zij heeft een zeer lichte stijl en originele vormen die toch herkenbaar zijn, vinden hun weg als vanzelfsprekend naar het doek. Marieke heeft veel ervaring. Marieke is altijd erg geïnspireerd door dieren en planten. Mocht u interesse hebben in haar werk, dan is het meer dan de moeite waard om eens te kijken naar de galerie. Hier vindt u veel van haar werk dat te koop is. Ook dat is een mooi cadeau. Een schilderij voor feest of partij kunt u dan ook uit de galerie kiezen. Wanneer u op de verschillende schilderijen klikt die u aanspreken, dan kunt u direct meer informatie inzien. Heeft u interesse in een schilderij voor feest neem dan beslist contact op met de kunstenares Marieke zelf. Zij zal u altijd snel te woord staan. Maak al uw wensen kenbaar. Ook is het altijd belangrijk om aan te geven wat u mooi vindt en welke werken u meer en welke werken u weer minder aanspreken. Op die manier kan Marieke een goed beeld krijgen van uw persoonlijke smaak en beter bedienen van advies. Neem direct contact op met Marieke!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn