Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Originele tafel met een tafelpoot hout

Wil je een tafel maken? Zelf een tafel maken is niet moeilijk. Zowel als een beginnende meubelmaker als een meer ervaren timmeraar, is een tafel maken leuk om te doen. Het is leuk en origineel. Bovendien kun je zo precies een tafel maken die helemaal past bij jouw smaak. Daarnaast ben je bij het zelf maken van een tafel vaak een stuk goedkoper uit dan wanneer je een tafel in een meubelzaak of online koopt. Voor een mooie tafel binnen ben je in de winkel vaak wel een paar honderd euro kwijt. Maak je het zelf, dan koop je zelf de onderdelen en zet je de tafel zelf in elkaar. Je hebt een middag plezier, en een hele goedkope en unieke tafel.

Er zijn verschillende manieren om zelf een tafel te maken. Zo kun je naar de bouwmarkt gaan en materiaal kopen om zelf alles te maken. Je maakt dan zelf het tafelblad en de poten,  en zet alles in elkaar. Ook kun je een kant en klaar tafelblad laten maken of kopen. Of je koopt andere onderdelen van de tafel, zoals een tafelpoot hout. Deze onderdelen zijn vaak ook te koop in de bouwmarkt, maar ook online zoals bij meubelpootjes.nl. Combineer verschillende onderdelen en je hebt zonder al te veel moeite een zelfgemaakte tafel!

Tafel maken met tafelpoot hout

Als je een tafel gaat maken moet je eerst bedenken welke stijl je wilt. Misschien heb je al een tafelblad op het oog, of wil je daarvoor steigerhouten planken gebruiken. Of je hebt misschien thuis nog een tafelblad van een oude tafel.  Je kunt ook verschillende tafelpoten maken of kopen. Denk daarbij aan:

  • tafelpoot hout
  • tafelpoot metaal
  • tafelpoot kunststof
  • tafelpoot aluminium

Maar ook heb je verschillende vormen tafelpoten. Zo ken je misschien wel de traditionele rechte poten, maar ook heb je haarspeldpoten, ronde poten. Een tafelpoot hout heb je gewoon in rechte vorm, maar ook in een grote bolvorm voor onder bijvoorbeeld een salontafel. Of denk eens aan een tafelpoot in een ovale vorm! Er is dus veel mogelijk op dit gebied. Op meubelpootjes.nl”>www.meubelpootjes.nl vind je veel van deze meubelpoten in verschillende materialen, vormen en kleuren.

Voordelen van een tafelpoot hout

Zelf zijn wij erg groot fan van de houten tafelpoten van meubelpootjes.nl. Waarom nou juist tafelpoot hout gebruiken en niet bijvoorbeeld metaal of aluminium? Er zit een aantal voordelen aan een tafelpoot hout. Een van deze voordelen is dat deze tafelpoten een wat zachtere, meer natuurlijke uitstraling hebben. Hiermee passen deze tafelpoten eigenlijk in ieder interieur. Of je nu een meer strakke minimalistische stijl hebt, of meer een bohemien ingericht huis, een tafelpoot hout is bijna altijd een mooie keuze. Een ander voordeel is dat je met een kant-en-klare tafelpoot hout van meubelpootjes.nl”>www.meubelpootjes.nl je tafels in huis een hele andere uitstraling kunt geven. Ben je bijvoorbeeld je huidige tafel zat maar heb je geen geld of tijd om zelf een hele nieuwe tafel from scratch te maken? Dan ben je heel gemakkelijk af wanneer je online zo’n mooie nieuwe poot koopt. Je zult versteld staan van het effect dat dit op je meubels en interieur kan hebben! meubelpootjes.nl kan de pootjes voor je in verschillende afmetingen maken, dus je vind altijd wel iets wat bij jouw tafel past!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn