Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Op zoek naar hulp met meubelreiniging

Op zoek naar hulp met meubelreinigingAfgelopen maand lieten wij de meubelen reinigen bij ons op het kantoor. Ik heb een bedrijfje met veertien medewerkers en we hadden nog nooit de meubels laten schoonmaken. Er komt twee keer per week een schoonmaker langs en die haalt soms een doekje over de meubels, maar niet meer dan dat. Een groot gedeelte van de bureaustoelen hebben wij al ruim zeven jaar en nog nooit professioneel laten schoonmaken, ondertussen waren de stoelen erg vies. Ik zocht naar een bedrijf dat gespecialiseerd was in meubelreiniging en kwam uit bij Cinco Cleaning. Dit bedrijf heeft de bureaustoelen en twee banken zeer goed schoongemaakt en alles ziet er weer perfect uit. Ik heb al jaren een adviesbureau en tegenwoordig werken er veertien mensen op ons kantoor. Het bedrijf is door de jaren heen geleidelijk gegroeid en wij hebben ook steeds meer mensen aangenomen. Ongeveer zeven jaar geleden hebben wij het grootste gedeelte van de bureaustoelen gekocht, maar aangezien wij de afgelopen jaren meer mensen hebben aangenomen, hebben wij ook meer meubels gekocht. De twee banken hebben wij drie jaar geleden gekocht. Het komt regelmatig voor dat klanten langskomen op ons kantoor, daarom hebben wij een ontvangsthoek waar zij comfortabel kunnen zitten en wachten. Wij hadden nog nooit gebruikgemaakt van een bedrijf voor meubelreiniging, maar vonden dat nu wel tijd worden. De medewerkers ruimen aan het einde van de dag hun eigen bureau op en er komt twee keer per week een schoonmaker langs. De schoonmaker pakt echter alleen zijn normale taken op en maakt de meubels niet extra schoon. Vooral de bureaustoelen zagen er niet meer zo fris uit en waren aan een goede schoonmaak toe. We konden misschien zelf aan de slag, maar het leek mij verstandiger om een bedrijf voor meubelreiniging in te schakelen. 

Meubelreiniging via Cinco Cleaning

Online zocht ik naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in meubelreiniging en vond toen het bedrijf Cinco Cleaning. Er waren ook veel andere bedrijven die konden helpen, maar wij kozen onder andere voor dit bedrijf vanwege de vele goede beoordelingen. Via de website van dit bedrijf kon ik snel en gemakkelijk een offerte aanvragen en ik kreeg erg snel reactie. De prijs uit de offerte was prima en er werd duidelijk uitgelegd hoe dit bedrijf te werk ging. Ik zag dat het mogelijk was om een proefreiniging aan te vragen en vroeg dit aan. Ik was erg tevreden over het resultaat van de proefreiniging, waarna ik besloot om dit bedrijf de meubelreiniging te laten doen. 

De meubels perfect schoongemaakt

Twee weken geleden kwam er een medewerker van Cinco Cleaning langs voor de meubelreiniging. De meubels zien er weer perfect uit en ruiken ook weer fris. Er is ook een beschermlaag aangebracht, waardoor de meubels langer schoon blijven. De banken en bureaustoelen kunnen er weer een tijd tegenaan. Ik ben erg tevreden over de meubelreiniging en daarom raad ik CincoCleaning.com aan.

  • Dit bedrijf had veel goede beoordelingen
  • Het was gemakkelijk om een offerte aan te vragen
  • Ik kon een proefreiniging laten uitvoeren
  • De meubels zien er mooi uit en ruiken fris
  • Door de beschermlaag blijven de meubels langer schoon
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn