Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Op zoek naar een telefoonhoesje voor Huawei?

Hoi allemaal! Ik zal deze week weer een product in de schijnwerpers zetten dat ik heb gekocht en waar ik tevreden over ben. Heb jij net als ik een Huawei telefoon en zoek je een telefoonhoesje voor je Huawei? Zelf heb ik er een besteld bij 123megastore. Zij verkopen heel veel verschillende producten. Zo kun je denken aan elektronische producten en accessoires hiervoor, maar ook spullen voor in huis. Ik heb al vaker producten gekocht bij dit bedrijf. Dit kan via internet, het betreft namelijk een webwinkel. Je komt in hun webwinkel terecht via de volgende link: 123megastore.nl. Eenmaal aangekomen op die website kun je via de menubalk kiezen welke producten je wilt shoppen. Ook kun je rechts bovenin een product intypen. In mijn geval was dat dus: telefoonhoesje Huawei. In dit artikel zal ik jullie vertellen waarom ik er voor koos om zo’n product aan te schaffen en hoe me dit is bevallen. Ik leg ik aan jullie uit hoe je gemakkelijk kunt bestellen. Wie weet heb jij binnenkort je telefoonhoesje voor je Huawei al in huis.

Waarom een telefoonhoesje voor je Huawei?

Voor mij was deze keuze snel gemaakt. Ik beschadig mijn telefoon namelijk geregeld, het gaat zelfs kapot en in de ergste gevallen raak ik het kwijt. Eerder hield ik mijn telefoon altijd los in mijn tas. Dus bij mijn boeken, sleutels, pasjes, nagelschaar, vijl en nog veel meer. Je kunt je vast voorstellen dat ik binnen de kortste keren veel krassen op mijn scherm had. Hiervoor biedt het telefoonhoesje voor de Huawei de perfecte oplossing. Echter beschikte ik toen nog over een Sony. Een erg mooi en kwalitatief goed apparaat. Ik heb geprobeerd er voorzichtiger mee om te gaan. Helaas is dit niet voor mij weggelegd. Zodoende ging ik later op zoek naar een telefoonhoesje voor de Huawei. Omdat ik al eerder oordopjes gekocht bij 123megastore, ben ik hier nu weer gaan kijken. Met succes! Zij verkopen meerdere telefoonhoesjes, zo ook een telefoonhoesje voor de Huawei. Ik heb een hekel aan hele pakwerken om mijn telefoon. Dit had ik al eens eerder aangeschaft maar al snel haalde ik het er af. Ik vind het namelijk erg vervelend om het constant helemaal open te moeten klappen. Ik wil een telefoonhoesje voor de Huawei waarbij het scherm niet is afgedekt. Zo kan ik tijdens een vergadering onopvallend toch even kijken of ik nog belangrijke mailtjes of berichtjes heb gemist. Gelukkig verkopen ze zo’n soort telefoonhoesje voor de Huawei bij 123megastore!

Bestellen in de webwinkel

Het bestellen bij 123megastore gaat heel eenvoudig. Op de website kun je dus intikken: ‘telefoonhoesje Huawei’. Je ziet dan verschillende soorten. Ook vind je soortgelijke producten, zoals:

  • Screenprotector glas
  • Screenprotector plastic

Naast het siliconen hoesje voor de Huawei bestelde ik ook een screenprotector van plastic. Op deze manier is mijn telefoon beschermd voor als het valt, maar ook tegen krassen. Precies waar ik naar op zoek was! Als je het telefoonhoesje voor de Huawei bestelt, doe dit van vóór acht uur ’s avonds. Het wordt dan namelijk de volgende dag nog bezorgd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn