Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Op zoek naar een secutest?

Dag allemaal! Vandaag schrijf ik over een product waar ik voorheen nog niet eerder van had gehoord: de secutest. Ik ben erg benieuwd wie van jullie al eens eerder gehoord heeft van dit product. Daarom heb ik een poll opgesteld. Deze vind je onder aan deze blog. Ik zou het erg waarderen als jullie deze in willen vullen. Uiteraard mag je zoals altijd ook deze blog liken en kun je je rechts bovenin abonneren op mijn kanaal. In deze blog ga ik toelichten wat de secutest nou eigenlijk is en waarvoor je het kunt gebruiken. Zelf heb ik ook een secutest aangeschaft. Waarom en waar ik deze voor nodig had, zal allemaal aan bod komen. Heel veel leesplezier en vergeet niet de poll in te vullen!

Wat is een secutest?

Toen mij verteld werd dat ik dit product aan moet gaan schaffen, keek ik mijn leidinggevende vreemd aan. Ik werk bij een groothandel die diverse producten verkoopt. Dit beperkt zich niet tot alleen gezonde voeding. Ook worden er apparaten verkocht waarmee deze product bereid kunnen. Hierbij kun je denken aan een blender bijvoorbeeld. Desondanks begreep ik nog steeds niet wat hij nou precies bedoelde met een secutest. Ik vond het knullig om dit direct te vragen. Ik heb netjes ja en amen geknikt, maar ben vervolgens zelf even op internet gaan speuren. Ik had al bedacht wat het zou kunnen zijn. Het woordje ‘test’ zit er in. Het leek me dan ook logisch dat het een product is om mee te testen. Maar bedoelen ze dan een vragenlijst? Of een apparaat? En wat betekent het eerste deel van het woord ‘secu’ dan eigenlijk? Allemaal vragen die door mijn hoofd gingen. Nadat ik op Google zocht naar een secutest, kwam ik op de website van de meetwinkel. Je kunt zelf ook rechtstreeks naar deze website gaan via de volgende link: meetwinkel.nl. Op deze website vind je verschillende producten die je kunnen helpen met het meten van een ander product. Op de website staat ook een duidelijke omschrijving van de secutest. Dit is een testapparaat dat andere apparaten en machines kan testen. Er bestaan namelijk diverse normen waar apparaten en machines aan moeten voldoen. Hierbij kun je denken aan de volgende normen:

  • NEN 3140
  • IEC 62353

Hoe werkt het en waarom zou je het aanschaffen?

Ik heb verschillende modellen en prijsklassen voorgelegd aan mijn leidinggevende. Hij bepaalde ook welke secutest ik uiteindelijk zou bestellen. Onze keuze is gevallen op de Gossen Metrawatt Secutest Pro met ETC Software. We gebruiken de test voornamelijk voor grote apparaten die wij verkopen. Met de secutest kunnen verschillende belangrijke functies gecheckt worden. Het bedrijf waar ik werk vind het erg belangrijk om goede en veilige producten te verkopen. Dit zorgt ervoor dat klanten enthousiast zijn en blijven. Ook is het belangrijk om als organisatie een goede naam te houden. Zelf werk ik niet met de secutest maar mijn collega’s die verantwoordelijk zijn voor de operationele taken, wel. Zij zijn erg enthousiast over het product en zouden het dan ook iedereen aanraden. Evenals de snelle levering en de goede klantenservice bij de meetwinkel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn