Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Op zoek naar een re-integratiebureau?

Ben je op zoek naar een re-integratiebureau? Neem eens een kijkje op de website van Proficiënt. Je komt op deze website terecht door de volgende link aan te klikken: proficientgroep. Proficiënt is een re-integratiebureau met veel ervaring. Ze staan erg goed bekend. Het betreft een professionele organisatie die veel kennis van het vak heeft. In dit artikel zal meer verteld worden over Proficiënt. Dit artikel is in eerste instantie bedoeld voor leidinggevenden of medewerkers en adviseurs van een HR/P&O-afdeling. Zit jij zelf ziek thuis als werknemer en lijkt deze begeleiding je wel iets? Dan kun je dit natuurlijk altijd aankaarten bij het bedrijf waar je voor werkt.

Re-integratiebureau Proficiënt

Proficiënt is gevestigd in Rotterdam, aan de Kaatsbaan. Ben jij de HR-adviseur, -medewerker of leidinggevende van een bedrijf waarbij de aanpak van verzuim een agendapunt is? Dan is dit artikel echt iets voor jou. Proficiënt is een re-integratiebureau. Zij bieden verzuimbegeleiding aan. Dat wil zeggen: wanneer een van je medewerkers ziek uitvalt, dan kan Proficiënt je helpen. Als werkgever heb je namelijk veel plichten waaraan je moet voldoen. Deze taken komen vaak bij de afdeling HRM of P&O te liggen. Het is belangrijk om aan de plichten te voldoen. Als dit niet gedaan wordt, dan kunnen er zich vervelende problemen voor doen. Hierbij kun je denken aan schadevergoedingen en boetes. In het ergste geval kan de organisatie door de oplettende, zieke werknemer voor een rechtszaak geslepen worden. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Om dit te voorkomen is het raadzaam om een re-integratiebureau in te schakelen. Bij Proficiënt werken uitsluitend medewerkers met kennis van zaken. Hierbij gaat het vooral om arbeidsrecht. De rechtsregels veranderen continu. Proficiënt vindt het belangrijk dat haar werknemers op de hoogte zijn van deze veranderingen. Daarom volgen ze geregeld bijscholingen. Wanneer je kiest voor de verzuimbegeleiding van Proficiënt, dan ben je zeker van professionele begeleiding. Je krijgt veel van doen met dezelfde medewerker van Proficiënt. Dit is wel zo makkelijk voor je. Proficiënt levert maatwerk, precies passend bij de situatie van je bedrijf. Het uiteindelijke doel van Proficiënt is het terugdringen van het ziekteverzuim binnen jouw organisatie. Bij het re-integratiebureau Proficiënt weten ze alles van de volgende onderwerpen:

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
  • Re-integratie tweede spoor
  • Casemanagement
  • Wet Verbetering Poortwachter

Samenwerken met Proficiënt

Het re-integratiebureau begeleidt bedrijven door heel Nederland. Ook in België en Duitsland hebben ze samenwerkingsverbanden. Afspreken met Proficiënt is heel eenvoudig. Het kan namelijk op kantoor bij Proficiënt, het kan bij jouw bedrijf, maar het kan ook bij de zieke werknemer thuis. Dit laatste is handig in gevallen waarbij de zieke werknemer niet de mogelijkheid heeft om zich te verplaatsen. Mocht de situatie complex zijn en het allemaal wat gevoeliger liggen, dan is het uiteraard mogelijk om op een neutrale plek af te spreken. Bij Proficiënt kan het allemaal. Alsof het allemaal niet genoeg is, staat Proficiënt ook in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit doen ze door zo weinig mogelijk te printen. Je kunt op de website die bovenaan is genoemd, een offerte aanvragen. Wanneer je je contactgegevens achterlaat, dan reageert Proficiënt op je vraag/mededeling. Veel succes bij de samenwerking met het re-integratiebureau!proficientgroep.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn