Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Op zoek naar een glazenwasser in Hengelo?

Je kunt een glazenwasser in Hengelo inhuren via reerinkschoonmaak.nl De zomer komt er aan! Wel zo prettig dat uw personeel ook daadwerkelijk door het raam eens naar het zonnetje kan kijken. Is het daarom voor u een idee om misschien een glazenwasser in Hengelo in te huren? Het schoonmaakbedrijf Reerink heeft al veel ervaring. Er zijn dan ook erg veel bedrijven in de omgeving van Hengelo die de samenwerking met Reerink Schoonmaakbedrijf zijn aangegaan. Reerink heeft dan ook een hele goede naam opgebouwd. Niet alleen zijn er bij hem glazenwassers in dienst. Ook kunt u bij het bedrijf terecht voor groenonderhoud en facilitaire diensten. De organisatie kent al een hele geschiedenis. Zo ook de glazenwasser in Hengelo die in dienst is bij Reerink Schoonmaakbedrijf. In dit artikel zal verteld worden wat de voordelen zijn van de glazenwasser en natuurlijk ook wat over de historie van de organisatie. Kunnen jullie ook wel een glazenwasser gebruiken? Lees snel verder in dit artikel en wie weet kun je aan het einde van deze week zelfs weer naar buiten kijken!

Glazenwasser in Hengelo via schoonmaakbedrijf Reerink

Voor een zeer voordelige prijs kun je al een glazenwasser in Hengelo inhuren. De glazenwassers zijn allemaal opgeleid om dit werk uit te mogen voeren. Ze vinden veiligheid erg belangrijk. Hier hoef jij je dan ook geen zorgen om te maken. Daarnaast is de glazenwasser in Hengelo erg zorgvuldig. Het blijkt dat kozijnen langer meegaan als deze goed worden onderhouden. De glazenwassers beperken zich dus niet enkel tot het raam, maar nemen ook het kozijn mee. Reerink Schoonmaakbedrijf heeft de juiste middelen om jouw bedrijfspand spik en span te maken. Afhankelijk van de hoogte van het gebouw, wordt een hulpmiddel ingezet. Het volgende is allemaal mogelijk:

  • Tot 10 meter – een ladder
  • Tot 15 meter – een tuckerpole
  • 15 tot 26 meter – een hoogwerker
  • tot 56 meter – hoogwerker en ladder

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, heeft de glazenwasser in Hengelo nog een voordeel. De producten die zij gebruiken met het glazen wassen, zijn milieuvriendelijk. Het zijn goede, sterke producten die het gewenste resultaat leveren. Gelukkig zijn ze niet schadelijk voor het milieu.

Historie van de organisatie

Al in 1936 is het bedrijf opgericht. Toen was Bernard Reerink nog de directeur. Ze begonnen destijds als glazenwasserij en boden daarnaast geen andere diensten aan. Dit betekent echter wel, dat het bedrijf al 83 jaar ervaring heeft met glazen wassen. In 1971 werd het pas een schoonmaakbedrijf. Vanaf toen werd het bedrijf geleid door Adrie Reerink, de zoon van Bernard. De broer van Adrie nam het van hem over. Uiteindelijk in 1991 verliet Henk de organisatie en kwam het toch weer op naam van Adrie te staan. De organisatie is een tijd terug verhuisd en bevindt zich nu in een prachtig pand in Hengelo aan de Turbinestraat. Ben jij nou ook op zoek naar een glazenwasser in Hengelo? Of het nou voor je bedrijfspand is of voor je huis: Reerink Schoonmaakbedrijf helpt je graag vooruit. Neem eens een kijkje op de website en kom in contact met een glazenwasser in Hengelo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn