Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Op zoek naar een advocaat of jurist?

T&P legal (Temporary & Permanent legal) is een legal recruitment bureau voor juristen en advocaten die opzoek zijn naar vaste legal functies of tijdelijke posities aan de top van het internationale bedrijfsleven. Het bedrijf bemiddelt op alle rechtsgebieden door heel Nederland, apart van strafrecht, en op alle niveau’s of posities. Dit wordt gedaan op basis van Executive search, Werving & Selectie en Interim. 

Werving & Selectie bij T&P Legal

Het bedrijf kijkt verder dan alleen het CV en uw ambities. Want het kan zo zijn dat het karakter van de sollicitant niet goed past bij de rest van de groep, waardoor samenwerken in een team niet soepel gaat, of dat de kandidaat niet kan meegroeien met de rest van het bedrijf. Dat wil het bedrijf T&P Legal absoluut niet hebben. Vandaar de nauwkeurige selectie van kandidaten bij bepaalde functies, want als dit van sprake is werkt het maar voor een paar maanden, en vervolgens bent u weer terug bij de Werving & Selectie.

Dus door de nauwkeurige selectie probeert T&P Legal de bedrijven en kandidaten zorgvuldig te koppelen, zodat de band tussen het bedrijf en de kandidaat het best mogelijk is. Ook nemen we alleen opdrachten aan als we er zeker van zijn dat we de juiste jurist voor u kunnen vinden. Welke werkwijze maakt het bedrijf nou onderscheidend?

  • Het bedrijf gaat verder dan alleen ambitie en CV. Ze geloven dat ook gedragskenmerken en persoonlijke drijfveren helpen bij een baan vinden die goed bij je past
  • Door een grondige ondervraging krijgen niet alleen T&P Legal, maar ook u een goed inzicht van uw motivatie en persoonlijkheidskenmerken die je kunnen helpen bij je carrière.
  • Het bedrijf helpt u graag met de beste keuze maken voor uw carrière.
  • U wordt alleen aan een bedrijf gekoppelt nadat u de smaak en sfeer van het bedrijf te pakken hebt gekregen, en zeker weet dat dit het juiste bedrijf voor u is. 
  • Het bedrijf heeft vaak een goede band met zijn kandidaten, en heeft later nog een band met ze. 

Op zoek naar een interim jurist?

Binnen het juridische speelveld is er vaak een hoog tempo aan ontwikkelingen. Daarnaast is de personeelsmarkt ook veel in beweging en is er kans dat uw bedrijf wordt geraakt met plotseling vertrek. Als je bijvoorbeeld een advocaat zoekt, snapt het bedrijf dat je snel moet schakelen. T&P Legal is gewend aan deze snelle ontwikkelingen en schakelingen. Daarom kunnen ze efficient de beste interm jurist aanbieden tegen een scherp tarief. 

Binnen 1 of 2 werkdagen hebben ze een selectie klaarstaan van interm juristen, er is geen sprake van een grote investering in tijd en moeite vooraf en onze juristen zijn flexibel inzetbaar, van 16 uur tot 40 uur per week, snel opzegbaar en makkelijk verlengbaar. 

Dus, als u opzoek bent naar een baan als jurist of advocaat, of juist op zoek naar een jurist of advocaat, kan u het beste terecht bij T&P Legal. Het bedrijf brengt bedrijven en kandidaten in contact met elkaar, en zoekt uw baan met zorg uit, zodat het bedrijf en de kandidaat goed samen kunnen werken. Voor verdere informatie en het indienen van een sollicitatie of opdracht kan u verder terecht op de website van T&P Legal. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn