Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Ontdek de voordelen van een gasmelder in huis

Voor de veiligheid in je huis heb je uiteraard een brandmelder nodig, maar veel mensen weten niet dat je ook een gasmelder kunt plaatsen. Deze is net zo belangrijk als een rookmelder, want gas is nu juist een gevaar dat je niet aan ziet komen. Een huis kan zich langzaam vullen met gas zonder dat je er erg in heb. Een gaskachel kan ook teveel Co2 de kamer in sturen en dus is een Co2 melder ook een goed idee. Een gasmelder kun je kopen bij allesveilig.nl. Hier kun je ook terecht voor een rookmelder en andere artikelen die je huis veilig houden zoals: 

  • Brandblussers
  • Blusdekens
  • Brandwerende kluizen

Het is altijd fijn om dit soort zaken in huis te hebben, want je voelt je daardoor ook meteen een stuk veiliger. Er zijn mensen die na een leven lang te hebben geleefd zonder brand of gaslekken, daardoor claimen dat de melders dus voor niets zijn geweest. Maar dat is uiteraard onzin, want de melders zijn niet alleen maar functioneel als er daadwerkelijk brand uitbreekt of sprake is van een gaslek. Het hebben van een gasmelder of rookmelder zorgt er ook voor dat je je veilig voelt, doordat je weet dat je altijd tijdig gewaarschuwd zal worden als er iets mis gaat. Dit vergroot het comfort van leven in je eigen huis en dat maakt het sowieso al de moeite waard. Het zou ook een kromme logica zijn dat je gaat hopen op brand, zodat je brandmelder tenminste zijn taak heeft verricht. Veiligheid draait vaak juist om een gevoel van veiligheid. Men wil bijvoorbeeld meer blauw op straat niet om ze te zien vechten met criminelen, maar om het idee te wekken dat er orde en handhaving aanwezig is. Daardoor voelt men zich veiliger, ook al is er geen criminaliteit zichtbaar. Als je een donkere steeg in loopt, dan voel je je onveilig, ook al is er niemand in de buurt. Maar als er een camera hangt en er is goede verlichting, dan voel je je meteen een stuk veiliger. je koopt een gasmelder dan ook voor een gevoel van veiligheid en daarnaast is het ook manier om je huis daadwerkelijk te beveiligen. Mocht er immers wel sprake zijn van een gaslek, dan kun je er op rekenen dat de gasmelder je op tijd al waarschuwen. Mocht je nog geen gasmelder in huis hebben, maar kook je wel op gas, dan is het verstandig om de melder te kopen bij allesveilig.nl, want je wilt immers ook dat alles echt veilig is. Ook met een gaskachel in huis of een CV ketel die op gas werkt, is het verstandig om het zekere voor het onzekere te nemen. 

Surf naar allesveilig.nl en bestel snel een gasmelder

Als je je huis wilt beveiligen, maar niet naar tal van verschillende fysieke winkels wilt reizen, kom dan vooral even naar de webwinkel van allesveilig.nl. Je kunt gewoon thuis blijven en vervolgens toch alles bestellen wat je nodig hebt om je huis veiliger te maken. 

Heb je vragen? Neem gerust even contact op met de klantenservice

Als een melder defect is of je weet niet hoe je de batterijen moet vervangen of je hebt gewoon advies nodig, dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn