Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Online schaatsen kopen voor kinderen

Of de winter er nu aan komt of niet, het is altijd slim om te kijken of de schaatsen van de kinderen er nog goed bij staan. Toen ik dat afgelopen weekend controleerde kwam ik er achter dat de kinderen allemaal uit hun schaatsen gegroeid zijn. Omdat we in de buurt meestal goed kunnen schaatsen bij een paar nachten vorst, ben ik meteen op zoek gegaan naar een plek waar ik schaatsen kopen kon. Midden in het winterseizoen, als het echt goed heeft gevroren, moet nog maar zien waar je schaatsen kunt kopen. Nu, net voor de eerste vrieskou, leek het me slim eens te kijken waar ik terecht kon. Ik heb drie kinderen die jonger zijn dan zestien, die allemaal houden van schaatsen. Dat is ze met de paplepel ingegoten, dus ik wil niet dat ze komende winter teleurgesteld aan de kant hoeven te staan. Schaatsen is immers gezond voor lijf en leden, dus ik ben online maar eens gaan neuzen naar een website waar ik schaatsen kopen kon. Schaatsen kopen online blijkt dus prima te kunnen! Ik kwam terecht op een website waar veel verschillende kinderschaatsen werden verkocht. Op wheelz4kids vond ik echt heel leuke kinderschaatsen. Ik heb mijn kinderen een voor een gevraagd welke ze wilden hebben en kon met het extraatje van de dertiende maand alle drie de kinderen schaatsen kopen. 

Waar moet je op letten bij schaatsen kopen?

Schaatsen kopen heb ik al een aantal keren gedaan, en ik weet inmiddels wel waar je op moet letten. Mijn ervaring is dat je beter voor een iets duurder, bekender merk kunt gaan. Je weet dan zeker dat de schaatsen niet na een seizoen gaan roesten. Voor onderhoud zul je toch zelf moeten zorgen, dus vet de schaatsen ook goed in. Voor advies kun je natuurlijk altijd even langs een schaatsenslijper gaan. Die vind je vaak bij een indoor ijsbaan, of als je goed zoekt online. Daarnaast kun je beter schaatsen kopen die een maat te groot zijn. Kinderen groeien razendsnel uit hun schaatsen en schoenen. Op deze manier kun je vaak nog een seizoen extra doen met de schaatsen die je net nieuw hebt gekocht. Ten slotte wil je ook kijken naar het soort schaats. Je hebt er diverse: 

  • IJshockeyschaatsen
  • Noren
  • Klapschaatsen
  • Kunstschaatsen 

De kleinste bij ons thuis is een meisje, en zij wil altijd kunstschaatsen. De oudste twee schaatsen tot nu toe het liefst op ijshockeyschaatsen omdat je daarmee goed hard kunt. Ik en mijn vrouw hebben het tot nu toe altijd met noren gedaan, die al jaren mee gaan. Voor schaatsen voor de kinderen heb ik dus gekeken op wheelz4kids.com. Naast schaatsen kopen kun je hier ook terecht voor andere soorten skates, zoals inline skates en rolschaatsen. Dat is leuk voor in de zomer. 

Kinderen actief houden

Ik vind schaatsen een prachtige sport omdat je actief bent, en in de natuur bent. Ik heb geluk dat mijn kinderen het zo leuk vinden, want het houdt ze in de winter actief en gezond. Als je je kinderen ook gezond wilt laten sporten, denk dan eens aan schaatsen kopen en deze cadeau geven. Je kunt zelf het beste voorbeeld geven door hen mee te nemen op een sportief uitje. Ik weet zeker dat mijn kinderen opgroeien tot gezonde volwassenen, die blijven sporten. Stimuleer dus de mensen om je heen. In de winter doe je dat bijvoorbeeld door mooie schaatsen te kopen, en lekker het ijs op te gaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn