Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Online gehard glas op maat bestellen

Online gehard glas op maat bestellenVeel bedrijven, particulieren of instanties maken gebruik van extra harde en beveiligde glassoorten voor ramen, deuren of een delen van het interieur. In principe zijn alle soorten gehard glas te gebruiken voor vele uiteenlopende doeleinden. Het bestellen van gehard glas op maat kan daarom door vrijwel iedereen voor iedere situatie gedaan worden. Gehard veiligheidsglas staat bekend als de veiligste glassoort en is daarom zeer populair. Zeker voor openbare ruimtes of interieuronderdelen die veel gebruikt worden, is gehard glas op maat een erg geschikte optie. Glazen onderdelen en constructies krijgen veel te verduren en zijn in vergelijking tot andere materialen kwetsbaar. Geharde glassoorten bieden echter aanzienlijk meer weerstand en kunnen daarom vrijwel overal gebruikt worden. Er zijn veel aanbieders van gehard glas op maat te vinden, zowel online als in fysieke winkels. Het verschilt sterk per aanbieder hoe de kwaliteit van de materialen is en hoeveel de verkoper voor de producten vraagt. De voordeligste optie is de glazen onderdelen online bestellen. Door de vele online glasaanbieders is er veel concurrentie en blijven de prijzen laag. Bovendien is het voor online winkels mogelijk om een zeer groot en veelzijdig assortiment aan te bieden. Ook wordt de bestelling secuur en professioneel thuis afgeleverd. Bestel je het glas online, dan kun je profiteren van vele voordelen.

Groot en voordelig aanbod gehard glas op maat

Een erkende online aanbieder van gehard glas op maat is Glas Webwinkel. Op deze website vind je een bijzonder veelzijdig en voordelig aanbod van veiligheidsglas. Door de vele keuzemogelijkheden die worden aangeboden in de webshop kun je de bestelling geheel afstellen naar jouw persoonlijke wensen en situatie. Voor gehard glas op maat kun je onder andere kiezen voor de volgende opties:

  • Flexibele afmetingen wat betreft de breedte en hoogte
  • Een groot aantal verschillende diktes van slechts 4 mm tot wel 15 mm dik
  • Plat poly geslepen randen

Het verschilt per toepassing of de randen van geharde glasplaten geslepen moeten worden. Op de pagina voor gehard glas op maat vind je alle opties voor ongeslepen randen. Het is echter ook mogelijk om glasonderdelen met geslepen randen te bestellen op Glaswebwinkel.nl. In dat geval kun je naar de pagina voor de ‘geharde plat poly geslepen’ variant gaan. Geslepen glasonderdelen hebben het voordeel dat ze extra veilig zijn. Doordat de randen geslepen worden, zijn ze niet scherp en kunnen ze gebruikt worden voor vrijwel ieder doeleinde.

De voordelen van geharde glasplaten

Waarom kiezen veel klanten ervoor om gehard glas op maat te bestellen? Uiteraard kan dit allerlei redenen hebben. Sommigen kiezen voor de geharde variant omdat er in de betreffende ruimte vaak kinderen aanwezig zijn. Om het vertrek veilig te maken is veiligheidsglas erg belangrijk. Het type glas wordt in de hardingsoven thermisch behandeld door het te verhitten naar een temperatuur tot wel 600 graden Celsius. Door deze bewerkingsmethode wordt het materiaal extra stevig en breukbestendig. Voor scholen en sportlocaties is gehard glas op maat daarom ideaal. Het is bijzonder bestand tegen schade zodat de kans op glasbreuk erg klein is. Ook in ongelukkige gevallen dat het glas wel breekt, is de kans op letsels geminimaliseerd. Geharde glasonderdelen zijn zo bewerkt dat ze altijd breken in bijzonder kleine delen. Er zullen geen grote, scherpe glasscherven zijn omdat de glasplaat breekt in zeer kleine stukjes. Ook als er wel sprake zou zijn van glasbreuk, wordt iedereen dus beschermd tegen letsel vanwege het type materiaal. Doordat geharde glasplaten zo sterk zijn, worden ze veel gebruikt als douchewanden, keukenachterwanden en zelfs bushokjes. Het materiaal gaat extra lang mee en is bestand tegen invloeden van buitenaf. Via Glaswebwinkel bestel je glasplaten voordelig en helemaal op maat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn